-
co to za nutka[youtube.com]
-
Zna ktoś tytuł tej piosenki ? (NAGRANIE)Zna ktoś tytuł tej piosenki ?
-
TeledyskSzukam piosenki, której wykonawcą jest czarnoskóry mężczyzna. W teledysku gdzieś biegnie i zmienia kurtki (ten ...
-
Znacie ten utwor z reklamy kler?Znacie ten utwor z najnowszej reklamy kler? Bardzo potrzebuje pomocy to bardzo wazne z gory ...
-
streetmix2 co to za piosenka?[soundcloud.com] tu link, jest to streetmix2, piosenka numer 9, gatunek BLUES, rok to chyba ...
-
Piosenka ze słowami Święta święta święta oraz zima x3Wydawało mi się, że śpiewa to Wodecki ale nie mogę znaleźć. Wiem, że było tam ...
-
zna ktoś ? pilne ;/szukam kawałka który ma początek tej nuty [www38.zippyshare.com] tylko że pierwsza 10 s czy może ...
-
Nutka z intra FAST PLIS :Dprosze o podanie tytułu nutki z intra tego filmiku: [youtube.com]
-
https://www.youtube.com/watch?v=GNbYRwxDQFUDzień dobry, Szukam tytułu piosenki zawartej w tym wideo: [youtube.com]
-
nuta orginalna z seta1:40 ta piosenka zaczyna sie
-
teledysk w metrzeSzukam piosenki, której teledysk dział się w metrze. Chłopak zobaczył dziewczynę a potem biegł na ...
-
-
Jaki to tytuł ? Piosenka z radiaWitam, poszukuje piosenki którą słyszałem dziś rano w radiu, w VOX FM bądź Radio Plus ...
-
Jaki jest tytuł polskiej piosenki ( chyba hip-hop )?Witam! Ostatnio usłyszalem znaną piosenkę, jednak nie pamiętam tytułu. To był chyba Hip-Hop z dawnych lat. ...
-
Nazwa piosenki/bitu z pewnego setuSecik to "Dj Rumun_Mieszanka_Stylów (17.12.2o14)". Ma ktoś jakie pomysły? Z góry dzięki za pomoc. [www40.zippyshare.com] 05:44 od tego ...
-
Muzyka z filmiku YTCześć! Czy ktoś jest w stanie podać tytuł muzyki z 3:46 tego filmiku z YT? ...
-
POMOCY PIOSENKA Z FILMIKUwitam pomocy potrzebuje piosenke zaczyna sie od 5:40 [youtube.com]
-
Co to za nutka w tle?[youtube.com]
-
nutka w tle?[youtube.com]
-
Muzyka z filmiku na yt, na pianiniePoszukuję piosenki, którą gra ten chłopak w 18:07
-
nieznana piosenka a'la indyjska, pomocyWitam. Ostatnio jadąc w autobusie słyszałam pewną piosenkę w radiu - śpiewana przez dziewczynę. Trochę ...
-
nagranie kluboweProśba o pomoc w ID kawałka nagranego z klubu. [www51.zippyshare.com]
-
Witajcie zna ktoś tutuł ? :D[youtube.com] zna ktoś ten tytuł ? chodzi mi o samą muzyke bez słów :)
-
Co to za muzyka z intra? :)[youtube.com]
-
Muzyka z klimatemWitam. Poszukuję jakiś piosenek/grup muzycznych z gatunku rocka, bluesa amerykańskiego. Tzn. nie szukam znanych grup ...