-
Nuta z filmiku YT.[youtube.com] od 9;40.
-
Utwór z lat 50-60?Witam. Tym razem poszukuję utworu dość starego. Z tego co można wywnioskować po jakości dźwięku, a także ...
-
muzyka z tumblr :)[ru-eful.tumblr.com]
-
tytuł muzykikochani czy ktoś wie jaki tytul ma muzyka z odcinka 2001 pierwszej milosci kiedy patrycja ...
-
Jak się nazywa ten obiekt cmentarny?Nie, to nie jest katolicki cmentarz.
-
Lil WayneSzukam piosenki Lil Wayne (ew Lil na feacie), w której w teledysku, nocą stał z ...
-
Piosenka stara z PRLu, wesoła, "kocham Cię jak..."W tekście wiele razy powtarza się "kocham Cię jak.." i są różne dokończenia. Wesoła piosenka ...
-
Jaka to piosenka ?Końcowa piosenka z serialu Mòj kumpel Duch . Bardzo mina niej zależy .
-
Pomóżcie, proszę.[youtube.com] nutka z intra
-
z filmiku na YT[youtube.com]
-
Ruska piosneka z okolic roku 2000 PILNEWitam, szukam ruskiej piosenki, która chodzi mi po głowie od dłuższego czasu; z refrenu pamiętam ...
-
jaka piosenka leci w tle??witam jaka piosenka leci w tle teledysku?? [youtube.com]
-
Utwór w tle filmikuWitam, poszukuję nazwy utworu z 19:02 z tego filmiku: [youtube.com] Wiem, że słabo go słychać, ...
-
Tytuł piosenki, która pojawia się w 8:04[youtube.com] Znam początkowe słowa, ale nic mi to nie pomogło. A brzmią one tak: I've been ...
-
Radioparty.pl Leciała 5-15min temuWitam, spodobała mi się piosenka na radio party.pl 5-10 minut temu, niestety nie można było ...
-
piosenka ktora chodzi mi po glowieWitam, chodzi mi ostatnio po głowie piosenka, ale nie pamietam ani autora ani tytulu, wiem ...
-
Piosenka z H&M, grudzień 2014Hej! Szukam piosenki, którą usłyszałam niedawno w sklepie H&M. Wykonywała ją kobieta, klimat był lekko ...
-
Jelonko-reniferyWitajcie .. poszukuje piosenki niemieckiej, która leciała bardzo dawno temu na vivie .. teledysk do ...
-
Piosenka z siłowniWitam, otóż ostatnio na siłowni słyszałem piosenkę,która szła jakąś "Girls,girls,girls I wanna tried..." dalej nie pamiętam.Pomóżcie ...
-
Polska wersja piosenki Uriah HeepWitam. Jak byłem małym dzieciakiem to moi rodzice mieli magnetofon i kasety z różnymi piosenkami ...
-
Stara piosenkaPoszukuję starej piosenki podobnej do tej [youtube.com] w tej piosence chórki śpiewały "łap siułarap" czy jakoś ...
-
jaki to utwór i wykonawca[youtube.com]
-
Co to za piosenka, od 1:48[youtube.com]
-
PIOSENKA BOLLYWOODHEJ CZY MOGĘ NA WAS LICZYĆ ? SŁUCHAŁAM KIEDYŚ PIOSENKI BOLLYWOOD PAMIĘTAM TYLKO, ŻE BYŁ ...
-
Piosenka z mam talent w finale, link do pio . Pomocy !Jak w temacie, Jak ta piosenka się nazywa ? [youtube.com] - 7 min. 34 sek.