-
piosenka z radia CCM proszę o wykonawce i tytuł .proszę o pomoc , z góry dziękuję .
-
szukam piosenki ze słowami w refrenie"Impreza to zabawa na całego,pijesz palisz,walisz i nie pytasz się dlaczego Impreza to okazja wspaniała żeby ...
-
z filmiku na YT[youtube.com]
-
16.12.2014 "Panorama dnia"Witam! Chodzi o utwór do informacji o Thierry Henry, na końcu "panoramy dnia" - wieczorne wydanie ...
-
Piosenka z filmiku na youtube ( muzyka elektroniczna )Witam. Poszukuje piosenki z tego filmiku. [youtube.com] Przewija się ona praktycznie przez jego całość zawsze w rozpoczęciach kolejnych ...
-
Piosenka OPEN FM AUTO CLUBOpen FM auto Club, 2 piosenka przed Chameleon. około 23:38
-
Piosenka z radia - Freddie MercuryWitam, Dzisiaj w radiu plus tak jakby w przerwie leciała piosenka Freediego Merkurego... W tej piosence ...
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?Jaki jest tytuł tej piosenki. To jakiś dubstep, ale za żadne skarby nie mogę go ...
-
piosenka z powrotu do przyszłości 3[cda.pl] piosenka zaczyna się 106:45
-
Szukam dyskotekowego kawałka z saksofonem, bądź trąbkąChodzi mi o kawałek z saksofonem lub trąbka w tle. Jeśli chodzi o wokal to ...
-
piosenka z literowaniem w refrenie, pop/rockŚpiewana przez mężczyzne, kiedy literuje wydaje mi się że słychać chórek w tle. Piosenka w ...
-
Google years of serachod 1;04 co to za piosenka ? [youtube.com]
-
Co to za utwor w secieSzukam nazwy tego utworu z 50:45 [www27.zippyshare.com]
-
WE LOVE RUSSIAPoszukuje utworu z 3:27 -3:37 z tego zlepka filmików: [youtube.com]
-
Mix tanecznych piosenekSzukam mixu piosenek trwający około 20 minut, jedyne jakie pamiętam to : will.i.am - #thatPOWER ft. ...
-
W teledysku skakali na pogo po los angelesSzukam piosenki w ktorej teledysku 3 ludzi w maskach skakalo na pogo po los angeles
-
Omen - DJ YourantInteresuje mnie tytuł z 22:50 :) [www49.zippyshare.com]
-
tytul z seta[youtube.com] 1:02:07 proszony tytuł piosenki orginal
-
Włoska PiosenkaJaki jest tytuł tej piosenki [cdn.fbsbx.com]
-
Co toza utwór (zaczyna sie od 1:00 minuty)[youtube.com]
-
Piosenka z reklamy NESCAFÉ Dolce Gusto Reklama 2014elko, potrzebna mi jest ta piosenka z tej reklamy [youtube.com] pomożecie ? :)
-
muzyka z filmiku[youtube.com]
-
Muzyka z filmiku.Ktoś może wie co za muzyka leci w tle tego filmiku? Być może jest gdzieś ...
-
Łupanka z filmiku!Jak w tytule, fajny bit! Ktoś kojarzy?! :) [facebook.com]