-
Szukam piosenki ze słowem amenSzukam angielskiej piosenki w której kilkakrotnie wystepuje słowo "amen"
-
Muzyka z tła / filmik YT[youtube.com] Tak jak w temacie ;)
-
Co to za mix?Co to może być,czy to są zmiksowane jakieś 2 piosenki?Jeśli tak to co z czym. [youtube.com]
-
z yt muzyka w tlepoznaje ktos podklad muzyczny ? [youtube.com]
-
świąteczna piosenka (+próbka dźwięku)Witam, szukam świątecznej piosenki dla mojego taty. W załączeniu jest zanucona próbka dźwięku. Dzięki!
-
Jaki tytuł ma piosenka w tle na początku[facebook.com]
-
Muzyka z klubuSzukam własnie tej piosenki z klubu, jakieś pomysły? Wybaczcie za jakość ;s
-
Tytuł kolędy z nagraniaprzesyłam nagranie (wiem-słabej jakości) , jest to piosenka świąteczna , przy okazji może ktoś rozpozna ...
-
I'm an Albatraoz - wokalistkaJak nazywa się wokalistka, która śpiewa I'm an Albatraoz?(nowy hit electro) Wiem, że DJ nazywa ...
-
Jak nazywa się piosenka z tego reportażu?[youtube.com] 18:39 się zaczyna.
-
Hardstyle z mixa.Witam poszukuję nutki z 11:00 . Dzięki z góry. :3 [youtube.com]
-
Fragmentmuzyka elektroniczna [sendspace.com]
-
Piosenka z testu słuchawekCzy ktoś wie co to za piosenka na początku?: [youtube.com] ?
-
Let me tell a story pam pa pa ram jupi jupi jaWitam, poszukuje utworu dość często puszczanego ostatnimi czasy w akademiku. Zaczyna się (chyba) grą na pianinie, ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=xwFC1h6Qg4wPotrzebne jak najszybciej, dziekuje z góry Moment od 3:15minuty [youtube.com]
-
Cover piosenki ABB'yCześć! Szukam pewnej piosenki, która jest coverem jednej z piosenek ABB'y. Z tego co pamiętam zarówno ...
-
Fresh mixPoszukuje piosenki z fresh mixa w esce tv który leciał 13.12.2014 w piosence gwizdali a ...
-
Witam . Poszukuję tytułu utworu VangelisaJeśli ktoś zna dyskografie Vangelisa to powinno być proste .
-
hej wiecie jak nazywa sie ta piosenka na wstepie ?chodzi mi o tą na początku tego filmu [youtube.com]
-
Co to za muzyka ?? :DNo zapomniałem na śmierć :D
-
pianino/fortepian w poznańskiej wadzePomóżcie mi zidentyfikować utwór który nagrałem w poznańskiej wadze na ślubie kumpla. Jakość słaba ale ...
-
piosenka z filmiku[sekundowe.pl] wie ktoś co to za nutka :)?
-
nutka z fragmentu[www33.zippyshare.com] 19:30 do 20:20
-
zna ktos nazwe ??[www46.zippyshare.com]
-
Piosenki z filmu na youtubeWitam poszukuje nazw kilku piosenek z tego oto filmiku na youtube : [youtube.com] Chodzi mi glownie ...