-
może ktos wie co to za nuta z 51.30 minutyBędę wdzięczny za pomoc [www77.zippyshare.com]
-
Znana melodiaWitam szukam pewnego utworu. :) Postaram się w miarę dokładnie zapisać dźwięki i rytm, przepraszam za ...
-
Utwór metalowy, teledysk kręcony w szpitalu.?Tak jak w pytaniu. Utwór dość rytmiczny.
-
Zumba do rozpoznaniaZnacie ?
-
Witam poszukuje piosenki kiedys ja slyszalem w StrefieFm Piotrkow. To byl zespol kobiecy chyba i ref spiewaly jakos tak Make my heart ...
-
W refrenie oooo oooo oooo ooo oTak jak w tytule, chodzi mi to ciągle po głowie, lata 80 chyba spiewa na ...
-
Co to za muzyka? (youtube, drum and bass)Tutaj link: [youtube.com] Chodzi mi o te 2 piosenki w całym filmie ;)
-
Nutka z YTZna ktoś może nutke z 0:09 ? [youtube.com]
-
Znacie podobne piosenki do tejSzukam podobnych piosenek do tej. Interesuje mnie podobny rytm. (ożywiony). [youtube.com]
-
zabawna piosenka techno sprzed około 10-15 latWitam, szukam starej zabawnej piosenki, chyba techno, dość szybkiej, w której jedynymi słowami są nanana ...
-
Co to za pierwsza nutkaJak się pierwsza nutka nazywa?? W komentarzachdo filmiku są nuty ale żadna nie pasuje do ...
-
Piosenka podobna do Ja'Rule - Life Ain't A GameWitam. Poszukuję tytułu piosenki którą w zeszłym roku słyszałem wiele razy w radiu. Jako podpowiedź powiem ...
-
Utwór rock/metalUtwór z którego jedynie pamiętam (wykonanie w języku angielskim), sorry za pisownie ale ze ...
-
remi gaillard[youtube.com] muzyka z 0:56
-
Muzyka w Outrze[youtube.com]
-
Piosenka "...ready for the now"Pamiętam tylko kilka słów i właśnie pamiętam, że było coś takiego "ready for me" "ready ...
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka której fragment podaję? Nie mogłem tego zidentyfikować za pomocą Track ID
-
The Vampire Diaries 6x04 piosenka z promoSzukam piosenki ze zwiastuna 4 odcinka 6 serii "Pamiętników Wampirów" pt. Black Hole Sun. [youtube.com] Ktoś może ...
-
PiosenkaWitam, szukam pewnej piosenki niestety pamietam tylko kilka szczegolow z teledysku. Wystepowala w niej dziewczyna ...
-
Piosenka świąteczna!Witam serdecznie, w sklepie słyszałam obciachową piosenkę świąteczną, coś jakby disco polo, w refrenie śpiewają ...
-
Piosenka z VH1 CLASSICTeledysk: pod koniec teledysku mężczyzna był ubrany w taki czerwony kobinezon, grał na pianinie, wokół ...
-
Tytuł spokojnego utworkuWitam, poszukuje dosyć spokojnej piosenki, a jedyne co pamiętam to jej początek, najpierw jest wstęp ...
-
pewna nutkaposzukuje pewnej nuty takiej podobnej w stylu do ZHU Faded i Stay High leci tak ''łoooo ooo ...
-
Bardzo proszę o pomoc - Pamiętniki z wakacjiWitam Was. Proszę o pomoc w ustaleniu utworu instrumentalnego w odcinku 32. Jest puszczony po wypowiedzi ...
-
Piosenka Francuska ze słowami "komple ma fu"Witam. Poszukuję tytułu piosenki którą słyszałem w markecie. Problem polega na tym że doszedłem do ...