-
francuska piosenka z 2005 r.Witam poszukuje piosenki po francusku która często leciała w radiu latem 2005, była to szybka ...
-
Czy ktoś na tą piosenkę "SCREAM OFF(...)"?Ktoś zna tą piosenke?? : [www44.zippyshare.com] Ona też leciała w 10:40 w 8 odcinku TOP MODEL ...
-
Media ExpertByłem dzisiaj w media expert i usłyszałem kawałek , który wpadł mi w ucho lecz ...
-
Piosenka z filmiku na ytPoszukuję piosenki z filmiku na youtube, 7:45
-
Poszukiwany tytuł muzyki w tle[youtube.com]
-
Piosenka z youtubeWitam moze rozpoznacie co to za piosenka, ktora rozpoczyna sie od 40 sekundy ? ...
-
House/ electro-house2:38 zna ktoś? Z góry dzięki! :D [youtube.com]
-
pokazówka vh1 ? 2 piosenkaWitam w' pokazowce' na vh1 european leci szyk kawalkow piosenek, na początku jest rusko, pozniej ...
-
Piosenka sprzed 21 wiekuNa VH1 classic usłyszałam pewną piosenkę, był tam o ile się nie mylę m@&%#n i ...
-
Progressive/ houseJaka nutka w tle? [facebook.com]
-
Polski wokalista z chrypkąPiosenka leciała niedawno w radiu kielce. nie pamietam słów ale coś blisko tego: marzenia, jutro, ...
-
nie pamietam piosenki, kojarze kilka slow z refrenunapij sie ze mna chociaz raz dobrze juz mnie znasz razem my wypilem ja i ...
-
Piosenka ostatnio popularnaOstatnio w radiu parę razy słyszałam, ale trudno odtworzyć mi słowa... refren brzmi mniej więcej ...
-
Piosenka elektroniczna z lat 90Parę dni temu na vh1 classic widziałem teledysk fajnej piosenki. Był to taneczny kawałek w ...
-
szukam piosenki z reklamy gry pegisukam piosenki co w refenie jest spiewaneprzez jakas kobiete ,, I dont care I love ...
-
Muzyka nowa[facebook.com]
-
Dubstep, azjatycka produkcjaPoszukuje piosenki, był to dubstep. Produkowany przez azjatę. Pamiętam niestety tylko teledysk, animowany i czarnobiały, ...
-
House z wyciem wilków?Usłyszane w radiu nieznanego pochodzenia :D Piosenka była hmmm straszna :) i występowało w niej ...
-
tyrym.Witam Od pewnego czasu chodzi mi po głowie pewna nutka. Była śpiewana chyba przez jakiegoś afroamerykanina ...
-
Piosenka z filmikuWitam szukam nazwy utworu lecącego w tym filmie (w tle) [youtube.com] zaczyna sie 10:57 Z ...
-
Piosenka z dokumentu o Alonso&FerrariDzień dobry ! Szukam tytuł i wykonawcę utworu, którego fragment można usłyszeć od 2:00 - 3:40 ...
-
Muzyka z pokazu street FX Motorsport[facebook.com] . chodzi mi o tą muzyke co leci w tle .
-
co to za nuta??[www75.zippyshare.com]
-
Hardstyle z filmiku JumpStyle.Proszę o szybką pomoc. [youtube.com]
-
Motyw powtarzający się dośc często w tv- poteżny chórHej, może ktoś z Was kojarzy. Chodzi mi o intro z ponizszego filmiku-pierwsze 20 sekund. ...