-
Co to za piosenka?[youtube.com] Co to za piosenka od 9:56? :)
-
9:00 co ruska piosenkaWitam Poszukuje wykonawcy i nazwy tej piosenki 9:00 [youtube.com]
-
co to za piosenka (chillout)zna ktoś tytuł tej piosenki? [www5.zippyshare.com]
-
Świąteczna piosenka z bitemPopowa piosenka świąteczna z bitem, dzwoneczkami świątecznymi w tle i "uu uu uu" śpiewanymi :D ...
-
nowy popularny utwór elektronicznyWitam Mój problem jest dość złożony ale mam nadzieję że zrozumiecie :D [youtube.com] w tej piosence gra gitarka, ...
-
Proszę o rozponanie utworu.Witam. Utwór którego poszukuję zaczyna się w 4:57. Podany kawałek trwa zaledwie 11 sekund. Domyślam ...
-
Jaka to piosenka w tle? ;d[youtube.com]
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
MuzykaWitam podałby ktoś muzyke z 00;8 do 00;34 błagam ;) [youtube.com]
-
Mecz Lechia Gdańsk - FC Barcelona od 2:30 do 3:30min.Bardzo proszę o rozpoznanie piosenki, którą słychać w tle. Niestety jakość nagrania jest słaba ze ...
-
Piosenka 2007-2009Witam potrzebuje pomocy :D Szukam pewnej piosenki z przedziału 2007-2009. Leciała często na VIvie kiedyś ...
-
Pilnie szukam ![www37.zippyshare.com] 1 nutki od 0:00. Podobno z tego roku jest. Mam tekst udało mi się wsłuchać . ...
-
Muzyka techno, pop(?),klubowaCześć, pomożecie w rozpoznaniu tej muzyki ? [www42.zippyshare.com] Możę byc sama nazwa wykonawcy lub utworu, remix sobie ...
-
klip z youtubeposzukuję klipu na youtube w którym postacie mają twarze przesłonięte okładkami kultowych płyt winylowych np. ...
-
pytanieWitam. Chciałam stworzyć komplikację kilku piosenek w formie wideo by później to udostępnić. Do każdego ...
-
Pioseneczki ;]Witam Was drodzy poszukiwacze tytułów. Mam problem z 3 piosenkami otóż poszukuje do nich wykonawców. [www74.zippyshare.com] [www43.zippyshare.com] [www74.zippyshare.com]
-
Arrow s.03 odc.07Szukam utworu z serialu Arrow S.03 Odc.07 30:30 Minuta Dzieki !!
-
Miłość na bogato- co to za piosenka?Szukam tytułu piosenki z czołówki. Proszę o pomoc. [player.pl]
-
Piosenka RAP: https://www.youtube.com/watch?v=HeUnG7BzCo to za piosenka: [youtube.com] ?
-
wylewane mleko, dwie blondynkiWitam, szukam piosenki jest to chyba pop w piosence występują dwie dziewczyny, teledysk wygląda mniej ...
-
Mayday[dziendobry.tvn.pl] Chodzi o pierwszą nute z tego filmiku.
-
Heven 1.43 co to za nutka ? https://www.youtube.com/wa[youtube.com] 1.43 min co to za nutka ?
-
Co to zanuta ? prosze pomóżcie[instagram.com]
-
''07 zgłoś się''-utwór z odcinka pt. ''Złoty kielich..Witam. Mam problem z ustaleniem, wykonawczyni, jak i tytułu utworu, który pojawia się w scenie ...
-
GitaraMuzyka, która rozpoczyna się w 0:25, a kończy w 0:45 - [youtube.com]