-
Żwawy utwór, wokal damski (wysoka jakość nagrania)Proszę o pomoc w odszukaniu tego utworu. Dość sporo odsłuchu (nagrywane dyktafonem). Powinniście odgadnąć :* ...
-
2 utwory do roszyfrowania - INTEGRACYJNEProszę o pomoc - mam 3 utwory i nie wiem jak się nazywają: Pierwszy od 0 ...
-
Jak nazywa się piosenka z 13 odc 5 sezonu "Lekarzy"?Witam. Bezskutecznie próbowałam znaleźć tytuł piosenki, która leci prawie na sam koniec odcinka, zaczyna się ...
-
jaka to muzyka[youtube.com]
-
Piosenka z Mam talent finał 7 edycjaSzukam tego utworu [mamtalent.tvn.pl] Proszę o pomoc
-
Teledysk ślubnyWitam, czy zna ktoś utwór wykorzystany w tym teledysku ślubnym : [youtube.com] ?
-
Trance - Nutka z radia internetowegoTak na szybko udało mi się przez Audacity nagrać ten kawałek. Wie ktoś może co ...
-
Zna ktos utwor ktory leci od 00:21 ?[dailymotion.com]
-
nuta od samego początku[youtube.com]
-
Potrzebny dokładny tytułWitam Potrzebuję dokładnej wersji tego utworu [w623.wrzuta.pl] Szukał trochę w internecie ale bez większych ...
-
Przetrwać nad JukonemProszę o tytuł piosenki z początku odcinków najnowszej serii Przetrwać nad Jukonem
-
tytuł piosenki, wykonawca, co kolwiek[youtube.com]
-
Mroczna muzykaWitam, nie znam ani wykonawcy ani nazwy piosenki, kojarzę jedynie teledysk, naga dziewczyna budzi się ...
-
Metal RulesCzy Ktoś rozpoznaje którąś z tych piosenek. Za pomoc będę ogromnie wdzięczny.
-
zna ktoś?[youtube.com]
-
kto rozpozna nutke od 30s jest vocal ??[www17.zippyshare.com]
-
poszukuje remixu podobnego czesto grany w klubach[youtube.com] chodzi tutaj o rmx od 1:00 minuty
-
Jaka to piosenka?Usłyszałam w esce... powtarzały się słowa (fonetycznie) baga des ( czy coś takiego)
-
Tytuły kilku utworów[www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com] [www53.zippyshare.com]
-
Co to za piosenki z enduromoto goes high ?[youtube.com] Prosze o szybką odpowiedz i o wszystkie te piosenki
-
Poszukuję tytułów i wykonawców..Proszę o pomoc![w162.wrzuta.pl] [w162.wrzuta.pl] [w162.wrzuta.pl] [w162.wrzuta.pl]
-
Co to za nuta w 1:41[youtube.com] 1:41, co to za nuta?? Będę wdzięczny za pomoc!
-
Tytuł i wykonawcaProszę o rozpoznanie wykonawcy i tytułu utworu z tego mixu: Kohl's Uncle & DJ Daks NN ...
-
Co to za utwór (chyba house)[supershare.pl] Z góry dzięki
-
Bit wykorzystany w tej piosence[youtube.com] witam wie moze ktoś z czego jest bit który wjezdza w 1min56s ...