-
Nieznany utwór z lat 70' / 80' / 90'Piosenka, którą nagrał kiedyś ktoś z mojej rodziny na starej kasecie magnetofonowej, więc lepszej jakości ...
-
Utwór fortepianowy z radiaWitam- poszukuję tytułu utworu instrumentalnego który towarzyszy mi od lat 80-tych. Często słyszałem go w ...
-
Co to za piosenka?Wcześniej zadawałem już to pytanie ale nie dostałem żadnej odpowiedzi [rozpoznajemy.pl] Wszystko jest we wcześniejszym pytaniu ...
-
Jak nazywa się nuta z outraJak nazywa się nuta z 04:25 [youtube.com]
-
Co to za nutka (Angliska) ?Siema Ziomeczki :) Powiedźcie mi co to za nutka. Sorry za jakość ;/ :/ pozdro ! ...
-
nuta od samego początku[youtube.com]
-
Hardstyle z filmiku JumpStyle.Zna ktoś tą nutkę? [youtube.com]
-
Piosenka z YTMało wiem o tej piosence. Wiem, tylko że na yt na jest ta muzyka. Nie ...
-
GTA[youtube.com] co to za nutka ?:)
-
super piosenka w tle filmiku sportowego[youtube.com] Ktoś z was kojarzy? Chodzi mi po głowie a nie wiem co ...
-
Piosenka z nagimi kobietami z maskami królikówpamietam tylko teledysk , pisoenka w jezyku angileskim, mężczyzna z brodą miał kulę w ręku ...
-
Poszukuję piosenkiNa teledysku facet podjeżdża pod dom jakiejś dziewczyny autem, tak jakby mieli romans po czym ...
-
Co to za nuta?Co to za nuta a dokładnie jak się nazywa orginał jej [youtu.be]
-
Szukam utworu po teledyskuMęczy mnie od jakiegoś czasu zagubienie jednego utworu. Jeśli ktoś coś kojarzy podobnego do opisu ...
-
Kojarzy ktoś ?Nie pamiętam nazwy tej piosenki ale w teledysku byli tacy kolesie z pejsami w czarnych ...
-
Co to jest ?Siemka poszukuje nazwy tej nutki wie ktoś > [www49.zippyshare.com]
-
z yt[youtube.com] 1;34
-
POMOZCIE ZNALEZC PROSZE PIOSENKEsiemka, znacie moze jakies piosenki w ktorych spiewa mezczyzna ze slowami I LIKE WHAT YOU ...
-
Muzyka z pierwszej miłości odcinek 2001kiedy patrycja całowała sie z dominikiem? Napisze ktoś kochany?
-
Kiesza i Giant in my heart a piosenka z lat 80./90.Poszukuję piosenki, którą nie raz słyszałam w radio, i wydaje się być klasykiem (kojarzy mi ...
-
Utwór świateczny ang. męski głos-poważny muzyka wesołaDosyć stary kawałek na święta często leci w radio. Mam go na końcu języka i ...
-
piosenkaPiosenka która leciała w radiu rmf fm 19.12.2014 roku między godziną 18 a 21. Piosenka ...
-
Jaki jest tytuł filmu?Mam mało danych. Wiem tylko, że to komedia romantyczna. Nie wiem kto grał w tym ...
-
co to za tytul piosenki w tle????[facebook.com]
-
Piosenka zaczyna się od o o oł o o ołOstatnio w szkole dziewczyny słuchały takiej piosenki i od 2 dni szukam tytułu. Zaczyna się ...