-
Muzyka w tle ,,You Can Dance"Ostatnio lecą na TVN reklamy nowej edycji You Can Dance. A tle leci taka piosenka, zna ...
-
Poszukuje polskiej wersji[youtube.com] Słyszałem niedawno wersję disco polo mógłby ktoś pomóc?
-
Jaka to nutka?Co to za nutka? Proszę o wykonawcę, tytuł i remix :) Dzięki :)
-
Tytuł piosenki z finału CS 2007Znacie może tytuł nutki od 4:29? [youtube.com]
-
Piosenka w tle[youtube.com] Słychać ją w 1:10 do 1:20
-
radio SLAM.FM , everybody dance now.Zazwyczaj słyszę to w holenderskim radio Slam.fm , jednak nie mam pojęcia jak to znaleźć ...
-
Muyka grana na ulicy skrzypceMoze ktos rozpoznaje tytuł granej melodii, męczy mnie juz pare lat :D
-
Tytuł chyba znany, aczkolwiek pomoc potrzebna!Witam. Poszukuję piosenki prawdopodobnie z lat 90'-00', usłyszanej w radiu. Wykonawcą jest mężczyzna oraz kobieta. Słowa ...
-
jaki jest tytuł tej piosenki?[youtube.com]
-
piosenka z Fun RadioPoszukuję francuskiej piosenki puszczanej na antenie Fun Radio pod koniec lat osiemdziesiątych. W refrenie wymieniane ...
-
Soundtrack z megalotnisko w dubajuWitam potrzebuję znać tytuł soundtrack-u który leci na początku programu od 0 - 50s Megalotnisko w ...
-
Kabaret Moralnego Niepokoju - muzyka ze skeczupytanie o muzykę z końcówki skeczu Przymierzalnia 4:40 [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku[facebook.com] Co to za piosenka zaczynająca się 0:43?
-
Życzenia świąteczne (grudzień, 2014).Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia pragnę wszystkim użytkownikom złożyć serdeczne życzenia, mnóstwo zdrowia, ...
-
Może ktoś znajdzideDzisiaj oglądałam na Polo Tv teledysk i tak mężczyzna śpiewał Virgin i ja Virgin i ...
-
Co to za nutka ?[facebook.com]
-
Progressive House Melody & Electro TrashWitam. Szukam tych dwóch nutek:
-
Świąteczna polska piosenka w Radiu 90Między 16.00 a 17.00 dzisiejszego dnia na Radiu 90 leciała polska piosenka świąteczna, śpiewał mężczyzna. ...
-
Rockowy, stary, na plaży.Hej! Szukam starej, rockowej piosenki i zaraz mnie to zamęczy. Pamiętam tylko, że to był ...
-
jaki jest tytuł tej piosenkiwitam, jaki jest tytuł tej piosenki, piosenka z filmu listy do M . [www51.zippyshare.com]
-
2 nutki, może ktoś je zna?może ktoś zna tytuł którejś z tych nutek?
-
Zagraniczna piosenka swiateczna?Witam! Chciaabym sie spytac czy wie ktos jaki utwor leci w ostatnich sekundach ponizszego filmiku: [facebook.com] Ta ...
-
Poszukuję piosenki z filmu Kochaj i TańczWitajcie! Zdrowych wesołych świąt! Poszukuję piosenki z filmu Kochaj I Tańcz z dokładny moment to ...
-
Poszukiwana piosenka POP z fortepianem!Witam. Nie wiele mam informacji na temat tej piosenki. Jest lub była ona hitem w ...
-
Piosenka z radiaWitam. Czy kojarzy ktoś tą piosenkę?