-
Reklama ORANGESiema! Wiecie może jak się nazywa ta piosenka co leciała w reklamie ORANGE 3po3? COś w stylu ...
-
Euro 2008 Wywieśmy Flagiposzukują utworu w tej reklamie - [pl.youtube.com] . z góry dzięki za pomoc. ...
-
Piosenka SeptemberSzukam tytułu piosenki, którą wykonuje September. Nie znam słów, pamiętam tylko że spiewa tam lalalalalalala ...
-
Wykonawca...niemieckiej piosenki pt. 36 Grand. zna ktoś może?
-
Super Rockowa PiosenkaHej, czy ktos moze slyszal piosenke, w ktorej refren brzmi podobnie jak ,,You are my ...
-
Piosenka Z Radia Planetajest spokojna, francuska, słowa leca jakoś: gimi, gimi parke/porke? nie wiem jak sie to pisze ...
-
Zna Ktoś Tą Nowa Piosenkę Z Pierwszej Miłości...która puscili 2 razy jak emilka szla z patrykiem a andzej za nimi czail ...
-
Piosenka Lata 80/90 Ferrai Dwie Laski Na TorzeCzesc, szukam tytulu bardzo popularnej piosenki, ktora caly czas leciala w radio w polowie lat ...
-
Poszukuje Nazwy Zespolu I Piosenki Tego Filmu :poszukuje nazwy zespolu i piosenki zaczynajacej sie od minuty 1:25 tego filmu: [youtube.com]
-
Muzyka Z Youtube XDHmm... Czy zna może ktoś wszystkie tytuły z tego występu ? Z góry dziex ...
-
Chodzi Mi O Piosenkę Co Leci Na Początku Tego Filmiku[pl.youtube.com]
-
Tango Z Tańca Z Gwiazdamiczy ktoś wie moze co to byla za piosenka do ktorej Tamara Arciuch tańczyła tango ...
-
Solówka Kasi W 14. Odcinku.Wiecie moze do jakiej piosenki tanczyla Kasia w finale ?
-
GLEBA I INNI YCDChodzi mi o piosenke gdy Gleba tańczył z wszystkimi uczestnikami. a jesli mozna prosić prosze ...
-
Błagam O Pomoc !Dawno temu słyszałam piosenke. Spiewa starszy facet ( 35-45 lat) gatunek stare przeboje zagraniczne. Dość ...
-
Błagam Pomozcie ProszeeeJak nazywa sie piosenka taka jak by japonski toche klimat w refrenie , leci dosc ...
-
Bardzo Trudne I Bardzo Potrzebne!!Mam bardzo duży prblem. Chodzi mi o taką piosenkę, która czasami idzie w radiu. To ...
-
Co to Za Kawałek???!!! Helpspiewa jakis girlsband, niestety uchwyciłam na końcu tylko jakby takie szeptane słowa: "touch me". piosenka ...
-
JAKA TO PIOSENKA??!! Z Radiajeszcze jeden utwór, śpiewa wokalistka wraz z chórkami w refrenie, zapamietałam : "broken never change" ...
-
Muza Z Filmu FASCYNACJAJak sie nazywa poczatkowa i koncowa muza z fimu FASCYNACJA?
-
Bring It On[pl.youtube.com] mam ten fragment ale chciałabym cały utwór... będe baaardzo wdzięczna... z góry dziękuję ;*
-
Piosenka Z YCDChodzi o finał, gdzie przedstawiony był skrót 10najlepszych występów tanecznych 2ej edycji. Były 2ie piosenki, ...
-
Szukam Nazwy Piosenki, Piosenkarka Polska Nazwa "hermona" Albo Cos Podobnego, Czesto Leci Na ItvSzukam piosenki nazwy piosenki ktora czesto leci na ITV w nocy, spiewa po polsku taka ...
-
Śpiewają Tam "down,down,down" ..Na teledysku była kobieta i się tak poruszała i jakby przewinięcie jej było ! Down,down,down,.....piosenka ...