-
Jaka Jest Piosenkaze studia polsatu EURO 2008 ??? porsze o szybka odpowiedz
-
Piosenka Z Radia EskaPiosenka jest w stylu utworów Arash-a, refren śpiewa kobieta w jezyku arabskim, zna ktoś wykonawce ...
-
Spot Snickers!Szukam kawałka z tego spota: [youtube.com]
-
Piosenka Z Reklamy McDonald'aSzukam piosenki która leci w reklamie McDonalda w której jakiemuś gostkowi ciągle zabierają frytki.Dziękuje ...
-
PIOSENKA Z RERKLAMY NAWIGACJI MIOMOOVjest to reklama w ktorej parka dojezdza do baru karaoke i tam siedzi stary elvis ...
-
RIO SHANANposzukuje piosenki z radia (rmf chyba) z tymi słowami w refrenie. Wszystkie możliwości chętnie poznam, ...
-
Piesnka Z Reklamy TPCzy mozna sciagnać tą piosenke z reklamy Telekomunikacji Polskiej...co sie powtarzaja "football!!!" jesli tak to ...
-
Reklama Z Mtv Albo Vivyna ktoryms z wymienionych w nazwie kanałów leci czasem taka reklama z muzyką w stylu ...
-
Czy Znacie TytulPiosenki która leci na vivie a w teledysku dziewczyny grają w pilke nożną????? Dzięki.
-
Say U La La ....czy ktos zna piosenke o takim refrenie?prosze o rozpoznanie:)piosenka bardzo sie podoba ale za chiny ...
-
FOOTBALL !!!Tytuł piosenki z reklamy TPSA w której cały czas śpiewają fubol, futbol, futbol... Z góry dzięki ...
-
Euro 2008Szukam nutki, ktora jest w trilerze przed rozpoczeciem sie transmisji meczów euro 2008, niemam pojecia ...
-
Poszukuję Tytułu Pewnej Rockowej Piosenki.Poszukuję tej piosenki od kilku lat. Widziałem jej teledysk, na którym jest jakiś biały koleś ...
-
Techno Kurypotrzebuję tytułu tej piosenki lub prynajmniej jakichś namiarów na wrzucie, youtube czy coś. [wrzuta.pl] Pozdro!
-
Co to Za Kawałek?Wiem tylko ze to drum nad bass... zna ktoś może tytuł ? [wrzuta.pl]
-
Pisoenka Z Ukladu Na HiphopWitam. na hiphopie wlasnie mam tę piosenke, i nie wiem jak ona sie nazwya. a ...
-
Jaka to Melodia....[video.filestube.com]
-
50 Pierwszych Randekjak nazywa się piosenka która leci na koniec filmu, kiedy już leca napisy? :D
-
Pikerek0022Jaki jest tytuł piosenki gdzie refren brzmi "pierwsza miłość"??????pilne
-
-
Na Planecie Fm...leci piosenka, która wykonuje Iglesiass(nie wiem jak sie pisze to nazwisko poprawnie) albo jakiś koleś ...
-
Piosenka FEEL'a Z Reklamy Banku Millenium!Czy wiecie co to za Piosenka FEEL'a z reklamy banku Millenium?? Byłabym bardzo wdzięczna za ...
-
PIOSENKA Z POJEDYNKU GLEBY I ARTURAjak sie nazywa piosenka do której tańczył Artur i gleba w tym linku [youcandance.plejada.pl]
-
Super KawałekSzukam tytułu i autora piosenki która leciała wczoraj tj 11 czerwca w serialu barwy szczęścia ...