-
TYTUŁ PEWNEJ PIOSENKIPoszukuje tytulu piosenki ktora leci w tle strony www.diament_ulicy.epuls.pl Prosze!
-
Piosenka Z Filmu "Jazda Na Maxa"Czy wie ktoś jak zdobyć ten kawałek, który leci w filmie "Jazda na maxa" gdy ...
-
Radzio WAWA Piatek Przed 14;00Piosenka polska grana w tymze radiu w piatek okolo 14 tuz przed wiadomosciami , gosc ...
-
Piosenka Ktora Leci W Tle Pewnej StronyPROSZE O POMOC SZUKAM TYTULU PIOSENKI KTORA LECI NA STRONIE: www.chris.epuls.pl PROSZE O POMOC TUTAJ LUB NA ...
-
Może Komuś Pomogęnie wiem dokladnie w jakiej reklamie jest ten utwor, ale niektorym moze to cos przypomniec. spiewa ...
-
You Can Dance 2SZukam calego spisu piosenke z you can dance od 1 odcina na zywo..bardzo prosze ...
-
Polsat Sport Extra-muzyka Do Fragm. MeczówTaka ładna muzyka leci wieczorem na Polsat Sport Extra. Pokazują do niej fragmenty meczów w ...
-
"Córka Prezydenta" - FilmDzisiaj o godzinie 15:40 na TVN leciał film "Córka prezydenta" i bardzo mi się spodobała ...
-
Tytuł Filmu...Co prawda to nie jest piosenka ale zawsze mozna napisac:) Chodzi mi o tytul filmu w ...
-
Piosenka Z Reklamy Telekomunikacji PolskiejTa reklama co jest z okazji Euro. Głos podobny do piotra Cugowskiego.
-
Piosenka Ze Słowami W Tle "daddy Cool"nie chodzi mi o tą starą a nowszą wersję gdzie w refrenie wystepuje daddy cool...love..." ...
-
Co to Za Nutka?Zna to ktoś? [matthew2087.wrzuta.pl]
-
Prosze O Pomochej, czy ktos moze kojarzy taka piosenke, w ktorej slowa ,,leca" nastepująca: ,,She is my girlfriend, ...
-
Reklama Aparatów Lumix Czy Jakoś Tak:)Reklama, w której miasto jest całe w śniegu albo jakiejś pianie nie pamiętam, a ludzie ...
-
Piosenka Z Programu Wojewodzkiego.Czy ktos kojarzy piosenkem ktora puscil dj jak wszedl Jacek Poniedzialek do programu Kuby Wojewodzkiego? ...
-
CO TO ZA UTWOR?????Poszukuje wykonawcy i tytulu tego utworku bardzo mi na tym zalezy pomozcie ratuje mnie nawet ...
-
Pomocy ;]szukam piosenki, niestety nie znam nawet slow. w refrenie jest cos w stylu "jokoroko ikariku" ...
-
Poszukuje Tytułu I Wykonawcy Pewnej PiosenkiSzukam pomocy.... oglądałam teledysk ślicznej piosenki chyba z lat 90. Śpiewa w niej szczupły m@&%#n ...
-
BLAGAM O POMOC!!Szukam piosenki Polskiej to jest chyba edyta bartosiewicz albo kasia nosowska... slowa to mniej wiecej ...
-
Najlepsze Piosenki X]podawajcie tytuły swoich ulubionych utworków! dzia x]
-
C-thru Kobieta W Sukiencezna ktoś tytuł piosenki? tutaj link do reklamy [youtube.com]
-
Myzyka Z Infolinii OrangePoszukuję tytułu piosenki której fragment leci kiedy czeka się na konsultanta na infolinii orange 510 ...
-
CO to Za PiosenkaCo to za piosenka ? Leci w radiu planeta kielce - lista hitów "siłownia" [wrzuta.pl]
-
DISCO SUPERSTARS-Anima Liberamam pytanie czy ktos wie gdzie mozna znalezc ta piosenke ,,bez gadania" dj'ow z E2000 ...
-
Piosenka W RMF FMczęsto ten utwór grają w tej stacji. śpiewa mężczyzna . w tytule lub w zespole ...