-
Nowa Piosenka?nie znam tytulu. nie znam wykonawcy. dosc nowa wydaje mi sie piosenka. czesto leci w ...
-
Mam 15sek , Ale Chciałbym Więcej:)Witam Mam kawałek piosenki której nie znam , jesli ktoś zna to był bym mega wdzięczny ...
-
Reklama- Krople Do Oczu VisinJak nazywa się ta melodia? Jest podobna do coldplay- clocks ale to jednak nie to. ...
-
Plissssss ;))nie znam tytulu ani wykonawcy. w tekst sie w sumie tez dobrze nie wsluchalam.. :( ...
-
Radio PLUUUUS Proooszę ;djak nazywa się ta piosenka co teraz tam leci?
-
Podajcie Nowe CLUB I TechnoPotrzeba mi jakiegoś kawałka nowiutkiego z tego rodzaju muzyki tzn.na dyskotekę szkolną. Please podajcie coś ciekawego ...
-
Piosenka Club/Techno Leciała W Lublin PlazaWiem,że to wam mało mówi Ale tam nie słychac zabardzo słów - piosenka po angielsku . Jest ...
-
Sometimes ....siemka.wiecie co potrzebuje znaleźć taka piosenkę w której na początku piosenki lecą słowa "sometimes" i ...
-
Piosenkamam ogromną prośbę wie ktoś moze jak sie nazyw pierwsza piosenka ze zwiastunu filmu ''List ...
-
YCD- Theme - Poszukuję I Znaleźć Nie Moge ;)chodzi mi o tą nutke tytułową, czołówke czy jak to nazwać inaczej :) może ktoś ...
-
Piosenka Z ReklamyTrochę mam mało konkretów ale spróbuję zapytać. Kiedyś w reklamie leciała taka spokojna piosenka. Pamiętam ...
-
You Can Dance FINAŁ 13 Odcinek Solówka KasiCzy wie ktoś do jakiej muzyki tańczyła w swojej finałowej solówce Kasia Kubalska??
-
Piosenka Z You TubeSzukam tytułu tej pioenki. Ktoś ją zna??? [youtube.com]
-
Piosenka Wykorzystująca Melodię Z Jeziora łabędziegoPoszukuje piosenki, słyszałam ją w radiu więc musi byc dosc nowa, i cała jest śpiewana ...
-
Odcinek Finałowy YCDHej, jak nazywa sie piosenka, ktora leciala na samym poczatku programu, gdy pokazywano losy w ...
-
Nowa Piosenkajest tak. Dziewczyna która śpiewa siedzi w aucie z facetem. chyba był wypadek samochodowy bo ...
-
You Can DancePoszukuje piosenki, która była w finałowym odcinku YCD podczas przedstawienia 10 najlepszych występów 2ej edycji. ...
-
Kanwa Filmiku Na Youtube Merca Sec 560....[pl.youtube.com] Co to za podkłąd muzyczny?? Będę wdzięczny... Pzdr
-
Re: Fire Don't Fire...Dziś ok. 13,30 leciała w radiu piosenka ze słowami m/w: ,,fire don't fire..." albo wg ...
-
Prosiłbym O Pomoc W Szukaniu Mp3.[youtube.com] Poszukuje tej piosenki w formacie mp3. Niestety nigdzie jej nie ma. Moze ktoś ...
-
Melodia Z You Can Dance- FinałChodzi mi o finał. tak w połowie Kinga Rusin zapowiedziała najlepsze fragmenty z II edycji, ...
-
Solówka Justyny BiałowąsPoszukuję piosenki z castingu YCD gdy tańczyła Justyna Białowąs i tak tymi nogami kusiła Jury..
-
Co to Za Piosenka?Szukam polskiej pioseneczki którą słuchałem ostatnio na mp3 znajomego. Na wyświetlaczu napisane było "Stardus - ...
-
GWIAZDY TAńCZą NA LODZIE-finałGwiazdy które już odpadły tańczyły do takiego jakby mixu i tam była taka piosenka wolna, ...