-
Piosenka Zespołu the Click 5 Z Filmu Przebojowe Porwanie (Taking 5)[pl.youtube.com] piosenka ktora on jej swpiewa na osobnosci to o nia chodzi prosze o po0moc..;(
-
Wrzuta Fajny Rap:][wrzuta.pl] kto zna to dam +
-
Muzyka Z Reklamy Filmu "legionista" Z Van Dameme!!!witam!!! Szukam piosenki z reklamy filmu na polsacie pt. Legionista w którym gra Van Dame. ...
-
Piosenka Z Filmu Na YoutubeNie znam tytułu tej piosenki do której tańczy ta dziewczyna na tym filmiku podaje link ...
-
Wielka Prośba:P:Pmam wielką prosbe :D a tak dokładnie chodzi o ostatnie mistrzostwa świata w piłce nożnej(byly ...
-
ERA Mix Z "ruda"potrzebuje tytułu z reklamy ery mix gdzie tam dwóch dostków sie spotkalo w sklepie i ...
-
Prosze O Rozpoznanie Piosenki Z RMFMAXta piosenka leci na radiu RMFMAX link zamieszczam tutaj jak ktoś przepraszam za jakość i ...
-
I Like You... I Hate You...Piosenka ze słowami jak : I like you so much, i hate you... itd.
-
Piosenka WakacyjnaProszę o pomoc w tytule piosenki, w której refrenie mężczyzna śpiewa: Oh Oh, baby, let's get ...
-
Kawałek Z Lat 80`[youtube.com] zaczyna sie w trzeciej minucie.. niestety w (more info) ...
-
Piosenka Z Radia Planetaszukam piosenki z radia planeta. Jest to polska piosenka - na poczatku ten chłopak co ...
-
Piosenka ReggaeJak ktos ma naprawde fajne piosenki reggae tzn w stylu piosenki Habakuk- Wlacz caly czas ...
-
"Fabryka Gwiazd"szukam piosenki z reklamy nowego programu "Fabryka gwiazd".Z góry dziekuje za pomoc.
-
Muzyka Z Filmu Okokiedy Sydney odzyskała wzrok jej siostra zaprosiła gości i wtedy własnie leciała taka piosenka oni ...
-
Muzyka Z Reklamy Filmu Legionista!!!Witam!!! Szukam piosenki z reklamy filmu "Legionista" z Wandamem BŁAGAM o szybką odpowiedź bardzo mi ...
-
Reklama Beach Party Gdynia 2008Na Vivie puszczana jest reklama Beach Party 2008, zależy mi na tytule/wykonawcy piosenki, która leci ...
-
Reklama Orange - Abonament I Mix. Z TelewizjiDwie w miarę nowe reklamówki Orange - Abonamentu i Mixa. Mam wrażenie że to ten ...
-
Link 4chodzi mi o ta reklame w ktorej jest piosenka "ta ostatnia niedzieela, dzisiaj rozstaniemyy sieee" ...
-
Piosenka Znaleziona Na WrzutaWitam. Od dłuższego zastanawiam się jaki tytuł może mieć ta piosenka? Oto link do jej kawałka: ...
-
Misja Niemożliwa??? Piosenka Na Bank Znana[pl.youtube.com] piosenka zaczyna się od 1:20 - znany zespół, znana piosenka, tylko za cholere nie moge ...
-
Piosenke słyszałam kilka razy na szczecińskiej esce. wejdźcie a dowiecie sieę wiecejPiosenke była kilka razy na szczecińskiej esce. Idzie mniejwięcej : I love you sou mach (coś ...
-
GRAMMATIK ROZMOWApotrzebuje takiego wolnego dosyc powaznego hip hopu cos w stylu grammatk-rozmowa dzieki za pomoc z ...
-
Piosenka Po Rosyjsku,ukrańsku,czesku?Poszukuję piosenki śpiewanej przez dziewczynę (głos jakby postaci bajkowej;) prawdopodobnnie w języku rosyjskim, ukraińskim, ew.czeskim ...
-
Piosenka Z Reklamy Sluchawek Bezprzewodowych Bardzo Dobrahej, co tu jest za kawalek [youtube.com]