-
PIOSENKA Z REKLAMY SIECI (PLUSA? )W reklamie którejś z sieci śpiewa chłopak: Bardzo lubię gdy, dzwonię do ciebie, kiedy dzwonię ...
-
Piosenka Z Nokii 6300Zna ktoś wykonawce piosenki, która jest wgrana w telefon nokia 6300 tytuł "always here" ???
-
Piosenka Z reklamy Plusa.Jesli ktos zna tytół z piosenki reklamy z plusa to bardzo bym prosiła xD Zaczyna ...
-
Piosenka Z Achmeda[youtube.com] 1:29 - 1:32 Co to jest za kawałek? xD
-
Piosenka Z Reklamy Sopot Festival 2008Czy ktos wie jak sie nazywa ta piosenka?? Bede bardzo wdzieczna ;)
-
Co to Za Piosenka??siemka,slyszalem wczoraj na Esce piosenke i zdazylem tylko nagrac ja na komorke. Tutaj jest adres do ...
-
Piosenka Z RadiaSzukam pewnej pisoenki puszczanej w radio zet i innych niestety nie mam zadnej próbki lecz ...
-
Teledysk Piosenki Z Lat 90Szukam piosenki z lat 90-tych. Znam tylko teledysk - są pokazani murzyni przebrani za anioły, ...
-
3 Kawalki Utworow, Ktorych Tytulow Nie Znamtak jak w temacie, mam 3 kawalki utworow, ale za nic nie umiem znalezc tytulow ...
-
NIE ZNAM TYTUŁU, ALE MAM PIOSENKĘ:) POMÓŻCIE!!!CHodzi mi o piosenkę ze strony baila.pl ! Z góry dziękuję za pomoc
-
Piosenka W Radiu Rmfta piosenka często leci w rmf i chyba tylko tam ja słyszałam....coś jakby hip hop ...
-
Hiszpnaska Wokalistka -piosenka O Idiocie :P Es Idiota Sevas Mi Cambia Es Fuerte Albo Cos Podobnegonapewno jest slowo idiota i ogolnie jest o tym, ze spotkala idiote itd. moze akurat ...
-
Amerykańska Kreskówka Chyba !W niedziele na MTV oglądałam "Przerysowanych" i w tym odcinku maltretowali postaci z przeróżnych kreskówek ...
-
Piosenka śpiewana Przez 2 Chyba Straszych Ludzi.Poszukuję piosenki śpiewanej przez kobietę i mężczyznę(piosenka polska) w której refrenie padająa słowa "eoeoeełoeło" itp.
-
Piosenka Z Radia Planetauslyszałam pewną piosenkę techno w radiu planeta.fm. Udało mi się ją nagrac na telefon i ...
-
Stary- Perego Perego Palindo Pares Latino..bamboleo Ba Bamboleoba Itp.szukam starego kawałku(chyba istnieje w nowszej wersji) muzyka leci na początku niewyraźnie cicho i stopniowo ...
-
Potrzebuje Wykonawce!!!!![tatamuminka.wrzuta.pl]
-
Piosenka Z 4fun Tv....pierwsze słowa tej piosenki brzmią jakoś tak ,,ona lizała się z nim..." i w refrenie ...
-
Youtube[pl.youtube.com] prosze o tytol piosenki z tego linku,weim ze to verba ale nie ...
-
Piosenka Z Youtube (Chyba Techno)Witam - co to za piosenka która leci między 2:30 do 4:20 ?? [pl.youtube.com] ...
-
Przerywnik EUROSPORTWitam! Poszukuję piosenki która jest puszczana na eurosporcie jako przerywnik i podczas tego spotu pokazywane są ...
-
YoU CaN DaNcEJakie leciały piosenki podczas gdy tańczyli solówki: -Kasia -Kamil -Gieorgij Dam"Dzięki"za pomoc;D
-
Błagam!!!!!!!!!!bo Nie Zasne!piosenka leciała ostatniego czasu bardzo czesto na opolskiej planecie. techniawka. babka śpiewa tylko aeo ao ...
-
Błagam O Pomoc!!!szukam Juz 4 Godzine!!!hejka wiem ze nie za wiele Wam napisze ale moze ktos skojarzy. szukam tytułu albo wykonawcy cokolwiek.utwór ...
-
Reklama Sony Ericssona K550iPoszukuję piosenki z reklamy SE K550i :) Reklamują go teraz jako telefon tego lata.. i jak ...