-
"I Wanna Be Free, Uhm Aha SEXY..."taka specyficzna piosenka, pamiętam tylko te słowa z refrenu, google nie odpowiada (szukałam!)śpiewa męski głos, ...
-
Króliczki PlayboyaWiem że to może dziwne ale szukam piosenki tej co leci w reklamie na MTV ...
-
Nieznany Tytuł..... :D:P"I like you E E Everybody Come on everybody Shake it to the left now! ...
-
Szukam Piosenek XDWszystko co wam przyjdzie do głowy wpisujcie.. Potrzebujcie piosenek w stylu "BLINK" itp.. dzięki.
-
StachurskiSzukam przerobionej piosenki Stachurskiego "to ja typ niepokorny" . spiewają ją po angielsku, a potem ...
-
Piosenka Z YT[pl.youtube.com] Proszę; )
-
Fabryka GwiazdSzukam piosenki z reklamy castingu fabryka gwiazd piosenkie śpiewa dziewczyna i jest tam cos takiego ...
-
PoMoCy !!!szukam nutki chyba z lat 90, wiem, że śpiewa tam Da Brat i Missy Eliot, ...
-
Ulubiona Piosenka Toma Z Tokio Hotelkiedys bylam fanka th i slyszalam ulubiona piosenke Toma.. to jest niemiecki hip hpo.. spiewa ...
-
LONDYN, KAWAŁKI O LONDYNIE, TELEDYSKI Z LON. W TLE ITP.SZUKAM UTWORÓW Z LONDYNEM: LONDYN, KAWAŁKI O LONDYNIE, TELEDYSKI Z LON. W TLE ITP... Z ...
-
Muzyka Z You Tubewitam co to za melodia leci w tym filmiku??? [pl.youtube.com] z góry dzięki :)
-
Co to Za Kawałek? Wie Ktoś?Daję framgent: [wrzuta.pl]
-
Romantyczne Piosenki :)Chodzi mi o romantyczne piosenki, odpadają polskie "gwiazdki" typu rh+ czy inne gosie andrzejewicz :p. ...
-
Wierze że Mi Pomożecie.. ;)Szukam piosenki którą śpiewa jakaś gościówa.. a w refrenie jest :" TAKE ME TAKE ME.. ...
-
Tvp 2 KoncertPomocy! W niedzielę (27.07.2008 r) tvp (nie pamiętam która) trochę po północy transmitowała koncert takiego ...
-
Psioenka Z Filmu Pliss[pl.youtube.com] ktos wie co to za pisoenka w tle leci ?? pliss jak ktos wie to ...
-
Utwór Z 4 Serii Życia Na Fali ( the O.C. )Siemka! Może ktoś wie jak się nazywa utwór który leci w odicnku 10 serii 4 pod ...
-
Piosenki Na 18Zna ktos moze fajne kawalki na 18 ale zeby nie bylo takich nowosci starsze .rmx ...
-
Ostatni Kawałek Z Reklamy Beach Party Gdynia 2008Witam wszystkich, kto nie ogladal jeszcze jeszcze rekalmy jest na tej stronie [beachparty.com.pl] . Chodzmi ...
-
TAM TAM PAM PAM PAM PARAM..IF YOU WANNA DANCE WITH ME...NO I WAŁASNIE NIE WIEM CO DALEJ Z TEKSTEM I TYTUŁEM, BŁAGAM O POMOC.. LAJTOWA ...
-
One Love, One Shot Was All They Ever Got...kto śpiewa tę piosenkę i jaki jest tytuł? [pl.youtube.com]
-
Jakies Kawałki Typowe Dla HiszpanNajlepiej jakby to były piosenki pod flamenco. Proszę o pomoc!
-
Stara, Znana Hiszpańska PiosenkaLeci jakoś tak: Bamboleiro, bamboleiro...czy coś. Sory nie wiem jak się pisze.
-
Heineken Opener TVP1- ReklamaJa poszukuję piosenki z reklamy Heineken Open'er Festiwal, gdzie można wygrać karnet na festiwal . ...