-
Poszukuję Wykonawcy Bądź/i TytułuKawałek to przesłuchania na: [wrzuta.pl] Za wszelką pomoc z góry serdecznie dziękuję Pozdrawiam
-
Sos Mi Vida`znacie albo pamietacie przynajmniej serial na tv4 sos mi vida jestes moim zyciem:) porsilbym was ...
-
Słońce Z Roxy FmProszę o wykonawcę piosenki pt.Słońce, która leci w Roxy fm.
-
Blues BrothersTo taki film, który leciał nie dawno na TVN. Było tam dużo piosenek, ale mi ...
-
Wrzuta Nieznane Ale Fajne:)[karka1122.wrzuta.pl] to jest c-bool prawdopodobnie ale podajcie pelny tytol:) pliska:]
-
Nutka Z PLANETA.FMHej, od dłuższego czasu leci raz na czas na planecie piosenka której refren leci coś ...
-
Ciemnoskóry Męszczyznama on dredy,i w teledysku śmiesznie tańczy na pomarańczowym tle.Piosenka jest puszczana czasami w radiu.Raczej ...
-
Tytuł Piosenkinie wiem co to za piosenka leciała przed chwilą w jard 2 w refrenie są ...
-
Pop-technoszukam tytułu piosenki- techno połączone z popem. śpiewa ją dziewczyna a słowa lecą mniej więcej ...
-
Piosenka Z Radiaczy znacie piosenkę pop-dance, spiewaną przez faceta. słowa mniej więcej lecą tak- i just can`t ...
-
Jakie Nutki Lecą W Tle ??siemano mam pytanie jakie nutki lecą w tym filmie ?? [pl.youtube.com]
-
Fragment Z Guitar Hero IIWie ktoś może co to za motyw grany w 1:16? Poniżej link: [pl.youtube.com]
-
Piosenka Z Reklamy TymbarkaChodzi mi o piosenkę z reklamy tymbarka, w której chłopak w różnych sytuacjach otwiera butelki ...
-
Murzynka Skacze Na Początku Do Basenu Na Głowke,TELEDYSK DO ODGADNIECIA! :)No to mam pytanie do pewnej piosenki :) Była to piosenka napewno z przed 2-3 lat,pamiętam ...
-
Piosenka Z Filmu Greek Ktora Spiewal Zespol Na Jakies Imprezce.!mam prosbe, moze ktos zna piosenke z filmu greek nie pamietak ktory odc. w kazdym ...
-
Piosenka Z Discovery Chanelszukam tytulu piosenki z discovery chalnel. zaczyna sie ona "Ilove the mountains... " itd, gneralnie ...
-
Piosenka Z Tego KlipuWitam podaje link do filmu, prosze powiedzcie co to za muza w tle. piszcie na ...
-
Piosenka Po Angielsku/POPMam pytanie czy posiada ktoś piosenke Boa-No1 ale english version, niestety nie ma jej na ...
-
Utwór Z Serialu "Życie Na Fali"Siemka! Może ktoś wie jak się nazywa który leci w odicnku 10 serii 4 pod ...
-
Szkoła StewardesKtoś zna tytuł piosenki z reklamy serialu 'Szkoła Stewardes' na dwójce?
-
Fragment Z Filmu "Jaś Fasola Wakacje"Witam, szukam piosenki, a mianowice leci jej fragment wtedy, kiedy Jaś fasola tanczy przed publiką ...
-
Kawałki Trance, House, Techno Itd. Poszukiwania ;DPotrzebuję jakiś dobrych kawałków trance techno itd ale z kobiecym wokalem. Liczę na waszą pomoc ...
-
Francuska Szeptanka - PIWO do wzięcia :)Witam, coś takiego chodzi mi po głowie. Przechwytywane laptopem- zatem przepraszam za jakość. [piviengel.wrzuta.pl] Proszę o pomoc z identyfikacją: ...
-
Reklama Duracellszukam tytulu piosenki z reklamy Duracella (baterie z królikami jakby ktos nie wiedział) :D Z gory ...