-
Proszę O Pomoc !!!Witam chciałbym sie dowiedzuieć jaka nutka leci w tle tej pisoenki [pl.youtube.com] szukam i szukam i ...
-
Melodia Z Rekalmy Redbull X-fighters (te Chóry Na Początku)poszukuje tytułu tego kawałka lub jakiś podobnych ,chodzi o ta reklame wystpu na stadionie dziesieciolecia
-
"a Ty Tylko Pod Nogami Masz Asfaltowe łąki Wielkich Miast..."z jakiej to piosenki? Pomóżcie jeśli wiecie?
-
Bezwzględne MaszynyWiem że pewnie nikt mi nie pomoże, ale warto spróbować ;) W programie Bezwzględne maszyny na ...
-
Tvn24 - Straż ArystycznaWitajcie, Otóż mam pytanie do zaawansowanych muzyków. Czy wiecie co to za piosenka, ta pierwsza? :) [tvn24.pl]
-
MUZA Z PARTYPLEASURE.PLWitam, pomocy ! jaki tytuł ma muzyka użyta na stronie www.partypleasure.pl ? szukam tego od ...
-
Muzyczka Z Euroleci kiedy reklamują sponsorów euro lub kiedy zaczyna sie jakis mecz
-
Nieznany Utwór :(WItam! Chciałbym się dowiedzieć jak się nazywa ten utwór ? [rapidshare.com]
-
Piosenka Ta Leci Na PlanecieJest po angielsku,śpiewa w niej koleś w refrenie Hej, hej al de łej dj gerołej... ...
-
PiosenkaWitam. Szukam piosenki, bardzo rytmicznej. Tu jest wersja spiewana przez jakies wiewiorki :P [konrad126.wrzuta.pl] ...
-
Polska PiosenkaSzukam polskiej piosenki, śpiewa ją dwóch gości, ładne niskie głosy. Krótko obcięci. W teledysku ładne ...
-
Piosenka Z FilmikuPiosenka z filmu poniżej, jak ktos znajdzie to jest master (choc w to watpie): [pl.youtube.com]
-
Potrzebuje Tytułu piosenki...potrzebny mi tytuł piosenki :P niestety nie wiem kto ja śpiewa ani jak sie nazywa ...
-
Muzyka Z Filmiku Na Youtube[youtube.com] wiecie moze jaki tytuł ma ta piosenka?
-
POMOCY!!!!!!!!!!!Potrzebuje tytuł piosenki z takimi słowami:,, A ty tylko pod nogami masz asfaltowe łąki wielkich ...
-
Zapowiedź ArturaWie ktos moze jaka piosenka leciala w zapowiedzi przed solówka Artura, w ostatnim odcinku 2-giej ...
-
Z Radia - Tłum Dzieci Spiewafajna, przyjemna ''techniawa'' - tlum dzieci spiewa... piosenka raczej nowa help
-
Muzyka Z Eskiposzukuje muzyki w którym spiewa dziewczyna na samym poczatku dance all night i tak trzy ...
-
Szukam Piosenki Z Radia ZetPoszukuje piosenki z radia zet. to była irańska piosenka, wiem tylko, że zapowiadali ją soleitoara, ...
-
Piosenka Irańska Z Radia Zet.Poszukuję piosenki Irańskiej, którą słyszałam w radiu Zet. Zapowiadali ją mniej wiecej tak: soleitoara czy ...
-
Piosenka Feela (chyba)Hejka! bardzo prosze o pomoc!Pamietam tylko tyle, ze piotr spiewa " ZERWAL SIE WIATR ... ...
-
Co to Za Utwór?!Jest taka reklamy farby do włosów, (już nie pamiętam nazwy) pamiętam, że w niej było ...
-
Piosenka Z Radia...tonightxDszukam piosenki która ostatnio leci w radiu więc świeża i na czasie...taki taki typowo cienki ...
-
Teledysk Z Grą W PokeraSzukam nazwy piosenki, w teledysku której facet gra z chyba trzema dziewczynami w pokera. Teledysk był ...
-
Housowe Nutki Do Rozpoznania (próbka WRZUTA.PL)czy mogę prosić o rozpoznanie chociaż jednej z tych piosenek? [wrzuta.pl] i [wrzuta.pl] byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam !