-
Będzie Ciężko - TeledyskOd bardzo dawna po głowie chodził mi taki teledysk, w którym ciemnoskóra dziewczyna stoi na ...
-
Jasminum- POMOCY!!!Szukam piosenki z filmu- Jasminum. chodzi mi o utwór w którym śpiewa ta mała dziewczynka... ...
-
Oh Bitte Gibt Mir Ein Nur Ein Oh Bitte Bitte...Oh bitte gibt mir ein nur ein oh NIE UMIEM NIEMIECKIEGO ALE SZLO JAKOS TAK!
-
Piękne![speedyshare.com] co to za nuta??????????
-
Co to Za Kawałek?W teledysku idzie dwóch osobników i cały czas zmieniają im sie koszulki bardzo fajna nuta ...
-
2000 - 2004PIOSENKA TECHNO BARDZO DOBRA NIE ZNAM WYKONAWCY ANI TYTUŁU SŁOWA MNIEJ WIĘCEJ TAKIE DANCING WAY ...
-
Piosenka Z Radia Planetausłyszłam dzis piosenke w radiu planeta, niestety zbyt duzo o niej nie da sie napisać.... ...
-
Jaka to Melodia?w dzisiejszym odc 'Jaka to melodia?' wystepowal taki mlody zespol i chlopak spiewal taka znana ...
-
Inna Wersja System of a Down - When Angels Deserve to DieSystem of a Down - When angels deserve to die czy istnieje jakaś inna wersja ...
-
Piosenka Z Przed Kilku Lat...... która utkneła mi w głowie, nie wiem co to za rodzaj, spiewają jakieś ...
-
PEWNA PIOSENKAWitam pamieta ktos moze tytul piosneki ktora leci an tym filmiku od 2:55 jest to ...
-
Piosenka Ze SłuchuOstatnio gdy wracałem z pracy w noc sylwestrową usłyszałem w radiu ESKA super piosenkę, nie ...
-
Utwor Na Skrzypcach Fajny Rmx Kto to Zrobil I Jak Sie Nazywa Orginal Prosze Pomozcie[wrzuta.pl] jak sie nazywa orginal to klasyczne ? w super by bylo jak by jescze ...
-
Cóż to Za Muza?Witam, poszukuje tytułu tej piosenki, mam jedynie 9 sekundowy urywek. [wrzuta.pl]
-
Proszę O Pomoc, Jaka to Melodia?Bardzo proszę o pomoc w rozpoznaniu poniższych utworów, jeżeli ktoś coś kojarzy, np. kojarzy mu ...
-
POmOcY!!!!Nie wiecie moze kto spiewa ta piosenke w orginale co jest w tym linku!!!co ...
-
Fajna Nuta[speedyshare.com] slaba jakosc, ale slyszalalem to wczoraj i wyciagnalem telefon i zaczalem nagrywac. Ma ...
-
Pomooooooocyyyyy[alanj.wrzuta.pl] zna ktoś tytuł tej piosenki? albo nawet ma ją na dysku?:face-devil-grin:
-
Dj Witek - Co Trzeba Zrobic żeby Zostac Policjantempamietam taką piosenke, prawdopodobnie miałem ją ze strony djwitek.prv.pl - typowa techno słowa jakie tam sie ...
-
Muzyka Z Filmiku Z Linkuprosze o rozpoznanie piosenki z linku [pl.youtube.com]
-
Knorr - Wspólne PosiłkiWitam, w tej reklamie leci kawałek przepiękny. Tekst: "remember where i'm going' czy jakoś tak. ...
-
Jaka to piosenka z Rmf Fmdzisiaj słyszalem w Rmfie taka piosenke i nie moge sobie przypomniec co to jest tekstu ...
-
Tytul, Help!czy ktoś z was to poznaje? [wrzuta.pl] bo ja szukam szukam i nic..:face-crying:
-
Proszę O Pomoc, Jaka to Melodia?Bardzo proszę o pomoc w rozpoznaniu poniższych utworów, jeżeli ktoś coś kojarzy, np. kojarzy mu ...
-
Z Gorącej 100 ESKIok. 80 utworu znajdowała się jakaś francusko-angielka piosenka, zna ktoś może jej tytuł?? z góry ...