-
PIOSENKA ROK 2008 POMOC;)POTRZEBNAPIOSENKA LECI W RADIU TELEWIZJI NAWETW SKLEPACH NEW YORKER POCZĄTEK YOU REALLY MY CHE ARI ...
-
BAŚKA, KLATKA B, ONIE O NIEwitam, poszukuję piosenki o której mowa w odcinku"klatki b"( 45 sekunda) proszę o pomoc link ...
-
POMOCY PIOSENKA 2000-2002:face-crying:POSZUKUJE PIOSENKI NA POCZĄTKU FACET ŚPIEWA GRAKET WE DON'T GRAKET A PÓŹNIEJ KOBIETA AI NO ...
-
Piosenka Z ślubu W Filmie Przygody W SiodlePoszukuje piosenki i jej wykonawcy.Było ona na ślubie Maxa, kiedy panna młoda szła do ołtarza Prosze ...
-
Kawałek W Stylu Drum'n'BassMożliwe że nikt nie będzie w stanie mi pomóc, ale mimo to spróbuję. Poszukuję kawałka dramowego ...
-
Myzyka Z Filu Męska GraChodzi mi o myzykę która leciała podczas reklamy w TV i na początku filmy podczas ...
-
Winterfresh- Reklama W Której Wszyscy Się Godzą...na środku ulicy. [pl.youtube.com]
-
Jaki to Rmxjak w temacie :) [wrzuta.pl]
-
REKLAMA WINTERFRESHPiosenka z nowej reklamy gum do żucia Winterfrsh ta co wszyscy na środku ulicy się ...
-
Jaka to Piosenkastrasznie krótki nagranie [wrzuta.pl]
-
Z Arerykańskiego SYTYCD[pl.youtube.com] prosze o rozpoznanie piosenki z solówki tego oto "dzikiego" amyrykańskiego poppera
-
Piosenka Z FilmikuJak się nazywa piosenka która zaczyna się od 2:10 zamieszczona na tym filmiku: [pl.youtube.com] Proszę ...
-
Piosenka Hip HopSzukam piosenki której refren jest taki - "Byłeś pewien widzisz a to tylko pozory sytuacje ...
-
MarinaHej szukam tej piosenki tylko ze całej [wrzuta.pl] proszre o pomoc ...
-
Piosenka :D Potrzebna W Całościczesc szukam tej piosenki ale w całości... [wrzuta.pl] prosze :)
-
Piosenka Z Filmiku - Ali GJak się nazywa piosenka która zaczyna się od 2:10 zamieszczona na tym filmiku: [pl.youtube.com] Proszę ...
-
Zapomniana MelodiaProszę fachowca melomana aby zechciał udzielić mi informacji o utworze muzycznym na podstawie fragmentu nagrania ...
-
Madagaskar 2Jest ktoś w stanie rozpoznać piosenkę na końcu tego fragmentu? Z góry dzięki! [pl.youtube.com]
-
piosenka z reklamy[pl.youtube.com]
-
Piosenka Z FilmikuJaka piosenka leci w tym filmiku? [smog.pl]
-
Wilk I Zając / Watts Zap :)Witajcie, szukam tytułu pewnej piosenki, którą wieki temu słyszałem w Wilku i Zającu, a teraz w ...
-
Zamieszczam Plik. Prosze O Tytuł :DCo to za nuta? [sendspace.pl] To jest bardzo krótkie i mało miejsca zajmuje. Proszę o Tytuł bardzo ...
-
FREEEEE/FEEEEEELJaki jest tytuł znanej piosenki pop/hip-hop, w której powtarza się CHYBA coś takiego. "friii/fiiiil kam ...
-
Flipsyde - Happy Birthdayostatnio na 4fun słyszałem troche inna wersje tej piosenki, teledysk był taki sam... wiecie gdzie ...