-
Reklama Ariel Z Agnieszką RadwańskąHej - ta muzyka chodzi mi po głowie non stop co to jest ???
-
Nowa reklama Fiata 500Witam, szukam nowej reklamy fiata 500. Pokazane sa w niej czarno-białe zdjecia solidarnosc, stan wojenny, krystyna ...
-
EskaPoszukuje piosenki która czasami leci w Radiu Eska są w niej wstawki ze starego utworu ...
-
Reklama Z BarunaCzy wie ktoś może jaka nuta leci podczas reklamy nowej prostownicy firmy Braun? Tak gdzie idzie ...
-
Ciekawe Nutki Z Lat 2007/2008Hejka! Pisząc 'ciekawe nutki' mam na myśli piosenki z gatunku disco polo :face-smile: jak również ...
-
Shah Rukh KhanO nim ;*
-
Szukam Piosenki RNBWitam, wczoraj wieczorem w tv na kanale TRACE lecial kawalek. Niestety nie dalem rady zapamietac ...
-
Kawałek Dance/house Z Radia EskaPomocy, słyszałem już kilka razy ale nie wiem co to za artysta ani nie znam ...
-
Piosenka Z WakacjiWitam. W czasie ostatnich wakacji niezbyt często można było usłyszeć w radio (chyba to było ...
-
Spirit- Duch MiastaZna ktos ta piosenke, ktora slychac w tle traileru w TV ?? :)
-
Bank PocztowyWie ktoś co to za piosenka z reklamy banku pocztowego?
-
Step Up2- the StreetsCzy zna ktos moze tytuly piosenek z Step up2, jak tancza 410 i ci ze ...
-
Kto Zna Tą NutkęWie ktoś co to za utwór z tego filmiku? [pl.youtube.com] Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
-
Co to za nutka? Pomóżcie Plis xDJak w temacie ;P W tle jest odgłos skutera. Ale obchodzi mnie tylko nazwa piosenki:P
-
jakieś tranceJak się nazywa ten utwór?
-
Piosenka Z Radiadzis w nocy slyszałam bardzo fajną polską piosenkę śpiewała ja kobieta i tylko zapamiętałam dwa ...
-
Muza Z Gryzna moze ktos tytuł takiej piosneki z gry youdaCamper. cos tam came on me .... ...
-
POMÓŻCIE !witam ! szukam piosenki (polski rock), dość stara już chyba, w refrenie padają słowa coś w ...
-
Złote Przeboje !! Szukam Piosenek !!Piosenki zasłyszane w radiu, dość znane ale ja nie znam tytułów. Mam nadzieję że mi ...
-
Polski Teledysk Zauważony W "pytaniu Na śniadanie"Na teledysku jest dwóch kolesi, jeden spiewa a drugi szyje dłuuugi szalik... i tak w ...
-
Reklama Fiata "roczne Ferie"czy ktoś wie co to za muzyka jest w tej reklamie...?
-
MaydayWitam, poszukuję kawałka który mniej więcej zaczynał się tak : May Day May Day We...turn signal Turn ...
-
Piosenka Z Filmu ,,Minority Report''Usłyszałam w tym filmie piosenkę, która leciała przez chwilę w momencie po operacji oczu głównego ...