-
Reklama Proszku Do PraniaNie pamiętam, o jaki proszek chodzi. Chyba o Wizir. Nie jestem pewna. Chodzi mi o ...
-
Zostac Miss 2w ostatnim odcinku podczas pierwszego wystepu dziewczyn leciała taka fajna piosenka..kojarzy ktoś??
-
Może Zna Ktoś Tytuł?Może zna ktoś tytuł tej piosenki [tommyk.wrzuta.pl] Z góry dzięki
-
Piosenka Z Gali Mistrzów Sportu Na TVP1Witam poszukuje piosenki która opera grała podczas nominowania wszystkich portowców
-
Reklama Z AXN[pl.youtube.com] czy wie ktos co to za piosenka w tle?
-
Zna Ktoś Tytuł? Pomóżcie[pl.youtube.com] Podajcie mi tytuł tego utworu. Dzięki ;)
-
Jasminum- POMOCY!!!Szukam piosenki z filmu- Jasminum. chodzi mi o utwór w którym śpiewa ta mała dziewczynka... ...
-
Hanna MontanaWitam,na TVP1 leci serial 'Hanna Montana' ,na samym poczatku,gdy sie zaczyna serial leci piosenka z ...
-
Kto Jest Wykonawacą I Jaki to Utwór?Kto jest wykonawcą i jaki to utwór w pierwszych 30 sekundach filmu: [youtube.com]
-
Piosenka Z Filmikuhttp:// www.youtube.com/watch?v=lgtR4QLL3W8 Co to za utwór w filmiku? (treść video może troche nieprzyjemna ale mi chodzi ...
-
Zamieszczam Plik. Prosze O Tytuł :D[sendspace.pl] co to za nuta?:face-smile:
-
Ruska PiosenkaPo wakacjach w GaduRadio leciała taka ruska piosenka,słów niestety nie pamiętam ;/ :( może ...
-
Ali G in Da HouseJak się nazywa piosenka która zaczyna się od 2:10 zamieszczona na tym filmiku: [pl.youtube.com] Proszę o ...
-
EverybodyCzy ktoś kojarzy taką piosenkę troche electro troche rap chyba z końca lat 80 z ...
-
Poszukuje Piosenki Z Podkładu Remixu[wrzuta.pl] Link do Remixu... tak jak w temacie to jest podklad ze znanej polskiej hip-hopewej piosenki szukam ...
-
Knorrpiosenka z reklamy knorr, najnowsza, że żyjemy szybko, jakaś nauczycielka itp, kobieta śpiewa
-
Piosenka DODY !Znacie tytul piosenki, którą śpiewała podczas Nocy Sylwestrowej, na którymś z programów tv?? Zdaje ...
-
Prosze O Pomoc! :)hodzi o hiszpańska piosenkę. jest dość szybka a słowa w refrenie to : mas te quiero ...
-
Kacper Matuszewski - Casting 3 Edycji YCD[plejada.pl] Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenki z castingu do 3 edycji YCD podczas solówki Kacpra ...
-
Piosenka Z Klubu (nagrane Telefonem)[wrzuta.pl] proszę o pomoc - piosenka nagrana telefonem, ale myślę, że chyba do odgadnięcia :) jeśli chodzi ...
-
Włoska PiosenkaPomocy szukam włoskiej piosenki w której spiewaja tak : o mama tarirarirara . z gory ...
-
Krok Od Domu - ZwiastunOd niedawna tvn emituje zwiastun serialu "Krok od domu". W podkładzie leci dość znany motyw ...
-
Katty Perry Na Wystepie - Raczej Nie Jej Piosenkachodzi mi o tą piosenke co się zaczyna gdzies mniej więcej przy 5:54 [youtube.com] co to ...
-
Bardzo Prosze O Pomocchodzi o hiszpańska piosenkę. jest dość szybka a słowa w refrenie to : mas te ...