-
Kto to śpiewa??Czasami puszczą to w radio ale raczej w tych lokalnych rozgłośniach. Kobiecy melodyjny głos, nieco ...
-
Kochaj Albo Rzućfajna muza leciała jak pawlak i kargul byli na cmentarzu dla psów...
-
Beatbox Eclipse, Co to Za Piosenka?![pl.youtube.com] Potrzebuje piosenkę, która zaczyna się w 30 sekundzie. Będę bardzo wdzięczny. Dziękuję i Happy New ...
-
Proszę O Pomoc, Jaka to Melodia?Proszę o pomoc w odgadnięciu poniższych utworów, jeżeli ktoś gdzieś słyszał jakiś to bardzo proszę ...
-
Utworek Z Youtube XD [ Ważne , Na Wylwester] XD[pl.youtube.com] proszę jeśli ktoś to zna .... to niech poda tytuł
-
Znacie Tytul Albo Wykonawce??[pl.youtube.com] pomozcie ;p
-
I Want to Close to MePiosenka leciala w radiu planeta .. " i want to close to me " - takie ...
-
'kitty Kitty' ?Piosenka leciała albo w radiu planeta albo w radiu eska :p Słowa, ktore zapamiętałem : ' ...
-
Bob MarleyZna ktos moze tytul piosenki ktora spiewa jakis gosciu,jest to nowa wersja pisoenki Boba marleya ...
-
Helpp!!!Prosze Pomożcie:face-crying:Usłyszalam w rmfm dzisiaj wpołudnie pioseneki ktore mi sie bardzo spodobały Jedna z nich spiewał meszczyzna ...
-
"orientalne" ?? Tez W Serialuszukam muzyki orientalnej bądz etnicznej znaczy niewiem czy to dobrze okresliłem... niedawno byl taki kawałek ...
-
szukam piosenki, nie znam tytułu.Witam. Tak jak w temacie, usłyszałem dziś w sklepie piosenkę i nie wiem jak się nazywa. ...
-
Natasha Bedingfield Chybaszukam piosenki chyba Natasha Bedingfield w teledysku spada onaa z jakiegoś wierzowca. Pomocyyyyy! .;d ...
-
Hip-Hopowa PiosenkaSzukam tytułu piosenki, która leci czasami w radiu. Taka Hip-hopowa z elektrycznymi wstawkami. Wyłapałem tylko ...
-
Prosze O Pomoc W Nazwie UtworuWitam wszystkich prosze o pomoc poszukuje piosenki wiem tylko tyle ze jest to dziwny jezyk ...
-
Evander Holyfield - WałujewWie ktoś może co to była za piosenka,gdy na ring wychodził Holyfield?? z góry dzięki ...
-
Jak Nazywa Się Piosenka Z Tego Filmiku?Witam, z chiny nie wiem jak nazywa się piosenka z tego filmiku... [liveleak.com]
-
Z Filmiku[smog.pl] Filmik jest beznadziejny nie wiem wogóle kto dobrał do niego ta piosenke, ale czy ktos ...
-
39 I Pół - Dziesiejszy OdcinekPoszukuję tytułu piosneki która leciała gdy Patryk syn Darka - głównego bohatera serialu idzie koło ...
-
Czy Zna Ktoś Tytuł I Wykonawce??[youtube.com] [youtube.com] Prosze o kontakt na mail odpowiedź na wątek lub najlepiej komentarz do filmu pozdrawiam Wojciech
-
TO JEST PROBLEM!Hej.Usłyszałam w radiu piosenkę.Jest piękna.śpiewa ją duet.Mężczyzna z kobietą, on taki niski,stonowany głos, ona też ...
-
Piosenka POP Z Radio ESKAProszę o pomoc. Załączam w poniższym linku fragment tej piosenki, oraz z góry szczerze dziękuję ...
-
Fedde Le Grand - Sensation White 07 07 200714 utwór z setu Fedde Le Granda z Sensation White w 2007 r...strasznie mi się ...
-
Reklama PZU - "Rysy W Tatrach"Czy ktoś może wie co to za melodia leci w tle w najnowszej reklamie PZU ...