-
Pisoenka Z Filmu Francuski NumerChodzi konkretnie o ta pisoenke która leciała gdy ta laska ich oszukała( na stacji benztynowej)
-
Piosenka Z Radia EskaCzy ktos sluchal dzis radia eska o godz 11,45 ? Leciala tam bardzo fajna piosenka. ...
-
Pomocy !!Witam wszystkich. Proszę o pomoc , słyszałem piosenkę śpiewa ją jakaś klientka po niemiecku chyba ...
-
życie Na Falikeep on singing... don't hurt me, don't hurt me, you didn't hurt me you didn't ...
-
Fonet. żole TaksiSłyszałem ładną piosenkę... taka dziewczyna głos na ok. przed 20. Ta dziewczyna śpiewała :'żole Taksi' a ...
-
Hello Sunsine, How Are You I'm Fine, Finewitam nadal poszukuje tej piosenki: [fatbmx.com]
-
Fiat Paliokojarzy ktoś tą reklamę z tematem" rozwiń skrzydła" proszę o pomoc
-
Proszę O Pomoc W Rozpoznaniu UtworuWitam. Czy ktoś potrafi rozpoznać tego wykonawcę i podać tytuł utworu? Zgóry dziękuję za pomoc. ...
-
Co to Za Piosenka?W załączniku jest kawałek piosenki nagrany z radia, potrzebował bym tytuł albo wykonawcę. Z gory ...
-
Piosenka Często Leci W Radiach InternetowychProszę o pomoc ! Wpadła mi w ucho świetna piosenka, na pewno jest znana bo ...
-
Piosenka Z Linku;)Witam szukam,szukam i znalezc nie moge tytuły piosenki podanej w linku.Jeśli chodzi o tytuł w ...
-
Na Na Na Na :-)cześć Próbuję znaleźć piosenkę,którą widziałam dzisiaj na Mtv Hits-niestety nie była podpisana. Spiewa ją młody " biały" ...
-
Szukam Nutki :-?Witam Chyba raczej nie musze mówić o co mi chodzi. Chciałbym zeby ktoś odnalazł nazwe wykonawcy i ...
-
Szukam Nutki Prosze O Rozpoznanie :)Czy ktos zna te nutke ? [wrzuta.pl] nalezy scxiagnac na dysk i odpalic NP. Nero ...
-
Przyjacieleelo mam prośbę mógł by mi ktoś powiedzieć jaki tytuł ma piosenka na początkudo połowy ...
-
Przyjaciele Jeszce Raz[pl.youtube.com] ja nazywa się piosenka ta pierwsza
-
Reklama Hondy JazzCzy ktoś zna tytuł piosenki z tej reklamy?: [pl.youtube.com] Z góry dzięki :)
-
Co to Za Piosenka? (mam Nagranie!)[wrzuta.pl] :face-smile:
-
Piosenka Tell Me What You See When You Look At Me...Poszukuję piosenkki w której na początku graja skrzypce i inne podobne instrumenty a potem kobirta ...
-
Co to Za Przeróbka?[pl.youtube.com]
-
Step Up 2Jak sie nazywa ta piosenka ze step up 2 na końcu jak tańczą w ...
-
Futrzak - Kolejny Raz. Na Pewno Ktoś Zna!Pytam kolejny raz i może ktoś odpowie, na co liczę. W telewizji leci reklama futrzaka.Taka ...
-
Skrzypce....szukam jakiś fajnych piosenek gdzie pojawiają się skrzypce,fortepian i gitara..pzdr
-
Piosenka Zasłyszana Z RadiaWitam Szukam nazwy nowej piosenki spiewanej chyba w jezyku francuskim. Codziennie puszczają ją w radiu. Spiewa ...