-
Mam Talentta piosenka leciała w "mam talent" ale chyba nie podczas czyjegoś występu. Spiewa ją kobieta ...
-
Co to Za Piosenka? ;)czasem puszczają to w tv, radiu... leciało nawet dzisiaj, jakieś 1,5 godziny temu, ale byłam ...
-
Hmmm :)[wrzuta.pl]
-
Honda JazzNie wie ktoś jaka piosenka leci w nowej reklamie Hondy Jazz? xDD
-
Fetiwal Energii W Jaworznie 2008[wrzuta.pl] tutyl moze byc nie poprawny wiec sie nie sugerujcie
-
Może Ktoś Zkojarzy...Oglądałem swego czasu czeską tv muzyczną Ocko TV i leciał tam taki teledysk na którym ...
-
Reklama Opel AstraProszę wszystkich o pomoc i odpowiedź na pytanie co to za utwór w reklamie opla ...
-
Bardzo Proszę O PomocProszę o pomoc. Kto potrafi rozpoznać te dwa fragmenty (próbki) utworów. Potrzebny wykonawca no i ...
-
Podkład Muzyczny Z Napisów "Charmed"Hej, czy znacie tytuł i autora tej piosenki co leci na koniec "Czarodziejek"? Chodzi mi ...
-
Pomocy[youtube.com] W tej Piosence Akona jest taki poczatek, ktory kojarzy m isie z jakas piosenka sprzed ...
-
Szukam Utworu Czarnobiałego Przechodzący Potem W Kolorowy.Witam. Chciałbym prosic o pomoc. Czy może ktoś kojarzy teledysk w którym sie dzieje tak, ...
-
Szukam!!Piosenka Z Rozdań NagródSłuchajcie niewiele wam to pomoże co tu napiszę ale może jednak. W ZESZŁYM ROKU oglądałam jakieś ...
-
Http://pl.youtube.com/watch?v=0Z4kOdGmnHg&feature=relatedHej:face-smile: znacie może tytuł piosenki z tego filmu?:) [pl.youtube.com] Jeśli tak będę bardzo wdzięczna:) Pozdrawiam
-
YouTube !!...chyba nie muszę tłumaczyć co trzeba zrobić :D:face-devil-grin: [pl.youtube.com]
-
Remix Iglesiasa , Moze Wiecie Jaki ? :Dmożecie mi powiedzieć co to za remix iglesiasa , tytuł to do you know ? ...
-
Bardzo Potrzebny Tytuł...Bardzo proszę o pomoc. Tekst jest śpiewany przez dziewczynę: "I can't be sure of the ...
-
Co to Za Piosenka-próbkaWitajcie! Chcialem Was prosic o pomoc: [wrzuta.pl] Próbka nagrana telefonem. Z góry dziękuje. Pozdrawiam!
-
Help!!Już długo szukam tej piosenki;/ To jest gatunek trance/house/techno, śpiewa kobieta, jak to w trance ...
-
Zna Ktoś Dj'a Lub Tytuł ?może zna ktoś tytuł , lub chociaż dj'a ? [mikus6280.wrzuta.pl]
-
Z@&%#$@&a Piosenka Wszystkim Sie Podoba Nikt Nie Zna Tytułuz@&%#$@&a piosenka wszystkim sie podoba nikt nie zna tytułu co to za nuta? [wrzuta.pl]
-
Czerwony Kamień???Nie mogę w ogóle skojarzyc ani wykonawcy, ani słów piosenki jedyne co chodzi mi po ...
-
Jeszcze Czaasem Leci to Na Rmf Pomóżciepiosenka lat '90 lecialo cos takie w refrenie" Morsi morsi morsi, give me give ...
-
Metalowe I Rockowe Piosenkiszukam metalowych i mocno rockowych piosenek jezeli ktos zna jakies fajne to bardzo prosze o ...