-
Piosenka Z Radiaszukam piosenki ,która często jest w radiu,śpiewa ja kobieta i słychać dzwony kościoła..
-
Kawałek Z Planety Fm. Kto Zna Tytuł?Witam. Poszukuje pewnej nutki którą dziś nagrałem kiczowatym dyktafonem, także bardzo marna jakość. Ale ucieszybłym ...
-
Jaka to Piosenka? Kto to Spiewa?I saw you today..... and you kissing him... a dalej coś takiego I thing yours ...
-
Włatcy Móchw odcinku moc dzikich małp kiedy czesio spiewa psalm zamiast rapowac leci taki podkład muzyczny ...
-
Piosenka Z Radia ESKAwitam, piosenka dance'owa. Śpiewa kobieta ładnym głosiekiem: It's hunting. Tyle udało mi się zapamiętać:). Dzięki ...
-
Co to Za Kawałek ?Pilnie, dzięki.
-
Zna Ktoś TytułZna ktoś tytuł tej piosenki??? -> [pl.youtube.com] Z góry dzieki :face-smile:
-
Co to Za Kawałek?Na tym filmiku - [pl.youtube.com] Wyciąłem go sobie, ale teraz potrzebuje tytuł i wykonawce. Dzięki.
-
Wolna Piosenka YCN >>@@@????@@Hello! Mam takie pytanie, troszkę trudne myśle : czy może ktoś kojarzy taką piosenke mi ...
-
Http://www.youtube.com/watch?v=k_AkuW4JcUwWitam wszystkich. Czy ktoś wie co to za piosenka w tle??? [youtube.com]
-
Poranne Galileodziś w porannym a raczej południowym galileo na tv4 pokazywana była produkcja alg morskich i ...
-
Zapomniane Melodie C.d.Witam uprzejmie wszystkich użytkowników i melomanów. Pierwszy fragment nie przyniósł mi żadnej odpowiedzi i pewnie tak ...
-
GRA[naprzerwie.pl] czy wie ktoś, czy ta muzyka jest zrobiona tylko ...
-
Co to Za Piosenka.?Ktoś zna tytuł.? [pl.youtube.com]
-
Piosneka Z Radia.Ostatnio słyszałem znaną pisoenke w radiu jej słowa w refrenie szły mniej wiecej tak : ...
-
Frosta - Paellaco to za piosenka?;]
-
Z Reklamy Gum Do żucia Winterfreshto ta reklama co sie wszyscy w niej godzą na ulicy a potem skrót tej ...
-
Idealny Facetproszę pomóżcie bylam wczoraj na filmie i po dłowie chodzi mi piosenka z oratorium Kostka ...
-
Wielkie Nadzieje24 stycznia br na polsacie o 20 lecial film "wielkie nadzieje" gdy go reklamowali w ...
-
Mistrzostwa Świata!Szukam piosenki, która leci zawsze przed studio MŚ w piłce ręcznej mężczyzn! Leciała dzisiaj także po ...
-
Potrzebuje Pomocy:P:face-smile: Szukam piosenki w której powtarza się refren "Are you ready" męski głos ale bardzo ...
-
POMOCY!!!!SZUKAM PIOSENKI ; W TELEDYSKU DZIEWCZYNA NIESIE RYBE W OKRĄGLYM AKWARIUM, POTEM W PRALNI PRZEBIERA ...
-
Piosenka Z Występu Audiofeels W Mam Talentchodzi mi nie o wykonywaną piosenkę ale o tą co leci jak chlopkai juz schodzą ...
-
Piosenka Z Fatalnej Jakości Filmu Youtube.(ENG)Hej wszystkim. Chodzi mi o tę piosenkę która leci na starcie filmu. Bardzo proszę o ...