-
3 Niemki W Czarno-bialym Teledyskuszukam piosenki ktora leciala dosc daaaawno, na teledysku spiewaja po niemiecku 3 babki i teledysk ...
-
Zapowiedź Tajemnice Brokeback MountainPiosenka, która zapowiada film na TVN - Tajemnice Brokeback Mountain, HELP
-
Piosenka na zakończenie telekamer 2008 ?prosze bardzo o tytuł i wykonawce, proszęęęę!
-
Radio PlanetaNie wiecie może co za piosenka leciała w radiu planeta 95.1 ok. godziny 19:30 ?! ...
-
Raklama Banku Pocztowego Xddjest taka reklam banku pocztowego w ktorej grupa ludzi cwiczy z takimi tasmami w rekach ...
-
Co to Za Utwór?Ktoś zna może: [komornik00.wrzuta.pl] ??
-
Mr. Criminal...?[pl.youtube.com] Co to może być za nutka? Prawdopodobnie Mr. Criminal ale nie jestem pewien... :(
-
Co to Za Piosenka ?Chodzi mi o piosenkę którą wczoraj w "jaka to melodia" śpiewała ta Patrycja a piosenka ...
-
Kawa JacobsWystępuje w tej reklamie aktorka z m.in. Magdy M. i 39 i pół. Pije kawe z ...
-
Co to ? Link YoutubeCo to za piosenka? [youtube.com]
-
Muzyka Z Filmiku Rowerowegoczy ktoś z was zna pierwszy utwór z tego filmu??? [vimeo.com]
-
Rfm FmHej suzklam pisoenki tką słyszłam wczoraj w radio piosenka na zyczenie słowa szły jakos tak ...
-
-
Zna Ktoś??czy ktoś zna tą nutę?? [wrzuta.pl]
-
Rozpoznanie Po Teledyskujest to stara piosenkaa i nie moge sobie tytulu przypomniec moze wam sie skojarzy:D teledysk ...
-
ROZPOZNANIE PO TELEDYSKU:)jest to stara piosenkaa i nie moge sobie tytulu przypomniec:) moze wam sie skojarzy:D teledysk ...
-
PILNE BARDZODZISIAJ OKOŁO 21:05 LECIAŁA PIOSENKA NA PLANECIE FM która jest mi bardzo pilnie potrzebna !Porsze ...
-
Temat Z Telekamer/ Mam Talentogladaliscie dzis rozdanie telekamer? W konkurencji program rozrywkowy byl zaprezentowany program mam talent. Nie znacie ...
-
Piosenka Z FlamencoWieice do jakiej piosenki uczestnicy YCD tańczyli w Barcelonie flamenco ?
-
Co to za nuta ?Nagrałem to i proszę o podanie tytułu. Proszę nie zwracać uwagi na głosy :P
-
Lodowisko P. Biegańskiego CzęstochowaWitam. Ostatnio przechodząc koło lodowiska na placu Biegańskiego usłyszałem świetny utwór instrumentalny, jednak nikt z ...
-
Sylwia18Mam problem bo w jaka to melodia często leci piosenka (po angielsku) gdzie śpiewa jedna ...
-
Piosenka Z Rmf MAXXX!w refrenie leciało 'come my lady, come come my lady' . to był chyba rap ...
-
Piosenki Techno!!!hej zna ktos moze tytul piosenki ktora leci na poczatku na tej stronce i pozniej ...