-
Witam. Reklama CSI Dotyczaca AXN Na PolsacieJak w temacie , stosunkowo do niedawna polsat emitowal reklame CSI i innych seriali a ...
-
Thierry Henry NIKEczy zna może ktoś nazwe piosenki która jest puszczana podczas reklamy Nike w której Therry Henry ...
-
Co to Za Melodie?Witam, potrzebuję tytuły tych piosenek :) [wrzuta.pl] [wrzuta.pl]
-
Dr HouseWczoraj w drugim odcinku Dr Housa leciala taka fajna wolna piosenka, wtedy jak ta dziewczyna ...
-
Pilnie Proszę O Pomoc!![pl.youtube.com] Czy ktoś kojarzy piosenkę Sharon Den Adel którą kiedyś nagrała a teraz ...
-
----- ??? Nazwa Piosenki ??? -----Witam. Szukam piosenki, którą słyszałem zaledwie raz i bardzo mi sie spodobała. Została wyemitowana w stacji ...
-
Wie Kto? Słyszał Kto?Wie kto może jakie są tytuły i wykonawcy poniżej przedstawionych piosenek? #1 [wrzuta.pl] #2 [wrzuta.pl]
-
Fajna Nutka - Zna Ktoś Może Tytuł[youtube.com]
-
ApartamentPo pierwszej randce z Lisą w restauracji Matthew odwozi ją do domu i odjeżdża, po ...
-
Proszę O Pomocpotrzebuje tytułu piosenki z tego linku [youtube.com]
-
Piosenka Z 12 Odc You Can DanceTutaj macie link do filmiku: [youtube.com] Potrzebuje nazwe piosenki do tej piosenki :) Prosze o szybka ...
-
Http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZU9ltZ783Dg&feature=channel_page[youtube.com] 0:18-3:02 Spodobała mi się ta piosenka,lecz nikt nie wie jaki nosi tytuł. Więc was spytam:Co to za ...
-
Piosenka, Daję Nagranie Z Radia Do PrzesłuchaniaDaję tutaj nagranie na sendspace. Nagrywane telefonem z radia ale dość wyraźnie ;)) [sendspace.pl]
-
Filmik Z Youtube (co to Za Muzyka?)[youtube.com] Co to za muzyka z tego filmiku?
-
Tonight (New Kids.... ) Przeróbka Nowa Wersja?Kto zna wykonawcę nowej wersji piosenki NEW KIDS ON THE BLOCK - TONIGHT piosenka ta ...
-
PiosenkaHej :) byłem na imprezie i leciała super piosenka słowa z refrenu meloni, meloni czy ...
-
Ooo Leke Leke?Witam dziś w radiu leciała taka piosenka (Radio Eska wrocław) około godziny 13 - 14.. pewien ...
-
Americana UuuMoże ktoś pamięta teledysk, lecący w mtv. Wszystko odbywało się w scenerii jakiegoś teleturnieju lata ...
-
Ooo Oooo Ooo Sun Is Bleedingwitam :)) może ktoś pomoże :) -piosenka nie jest nowa -dość długa i balladowa.. -śpiewana przez ...
-
Pomóżcie!!!!Otóż problem polega na tym, że szukam nazwy kawałka i nie wiem nawet kto go ...
-
Pomocy!!! Co to Za Piosenka ????Zna ktos moze piosenke z tego filmiku??? Jest swietna nie daje mi spac po nocach. ...
-
Piosenka Ze Starej Reklamy Renault MeganeW reklamie samochod jezdzil po ksiezycu to nawet stara reklama bo na necie nie ...
-
Ramowka TVNJaki jest tytul z nowej ramowki tvn tam gdzie zapowiadaja wszystkie nowe programy od marca???
-
Piosenka Z Motylami W Teledysku. All Life.....Poszukuje piosenki. Wykonuje ją czarnoskóra piosenkarka. W teledysku jedzie samochodem (kadilakiem) droga miedzy polami zboza ...
-
You Can See My New Face!poszukuję piosenki,którą uslyszałam wczoraj w radiu ok.18.15 radio zet bądź rmf fm, pamiętam fragment tekstu ...