-
Animowany TeledyskWitam.Pamięta ktoś utworek sprzed chyba 2 lat...teledysk animowany...Jest w nim taki animowany koles. Czekam na ...
-
52Witam Jak się nazywa piosenka która leci na początku programu 52 ? Słychać w niej ...
-
Signal White Now :D:Dhej , szukam piosenki z reklamy Signal white now to jest reklama gdzie dziewczynie nie ...
-
Jak Nazywa Się Ta PiosenkaJak nazywa się piosenka w tym zwiastunie:[naruto.wbijam.pl]
-
Utwór Wgrany Seryjnie Na SE K700i O Tytule "Grand Reserve"Chodzi o utwór wgrany seryjnie na SE k700i o tytule "Grand Reserve". Ma rytm lekko ...
-
Intrygująca NutkaWitam. Chciałbym dowiedzieć się jak nazywa się ten utwór który podałem w pliku mp3. Przy ...
-
Kiss in Denver???Wczoraj słyszałam fajną piosenkę w radiu, niestety nie wiem w jakim :P Taka raczej popowa ...
-
Piosenka Z Filmu ,,Ona to on"Jak sie nazywa melodia lub piosenka z filmu Ona to On gdy Viola i Duke ...
-
Prosze O Pomoc (MP3 AMR) Co to Za Piosenka?Witam, proszę o pomoc i podanie wykonawcy i tytułu tej piosenki, sorki za jakość. Format ...
-
PrzyjacieleWie ktoś może co to jest za piosenka przy której tańczy Monika na koniec odcinka ...
-
SZukam Muzy Z Tego Wideojak w temacie chce poznac tytuł tej piosenki : [videojug.com]
-
Nowa Piosenka Ze Slowami Its Now Overjest taka piosenka nowa leci np na ESCE, ma slowa chyba 'it's now over'.. spiewa ...
-
Zapomniany Tytuł Piosenki.Czy ktoś wie jaka to piosenka ? , teledysk zaczyna się tak: pokazują dziewczyne o ...
-
Dystanszna ktoś tytuły tego zespołu??wyślijcie mi z góry dziękuje.pozdrawiam:face-smile:
-
Piosenka Z Reklamy Radiowejna zecie lub rmf jest reklama ze mozna zadedykowac komus piosenke czy cos takiego ;p ...
-
Prośba O Tytuł Piosenki/zespół WykonującyV-tam. Poszukuję jak w tytule - piosenka jest w klipie: [youtube.com] Bedę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek odpowiedź ...
-
Szukam Tytułu I Wykonawcy Piosenki, Którą Ostatnio Słyszałam W Radio...Szukam tytułu i wykonawcy piosenki, którą ostatnio słyszałam w radio... jest ona dość stara (być ...
-
Piosenka W Mc Donaldzie ;Djak byłam dziś w mc to w tv leciała fajna piosenka, na scenie bylo kilka ...
-
Piosenka Z 4 Fun Tvpiosenka czesto leci na 4fun tv.. spiewa afroamerykanin.. piosenka jest taneczna.. akcja teledysku toczy sie ...
-
Niemiecka Piosenka I Klasyksiemka :] ostatnio slyszalam w radiu piosenke typowo techno "spiewana" przez kobitke po niemiecku. slyszalam ...
-
How She Move[youtube.com] Potrzebna mi ostatnia piosenka.. Co publicznosc tak piszczy i tam leci na koncu taka piosenkaa jak ktos ...
-
Balla Balla No.2 Francesco NapoliJest taka druga piosenka Francesca balla balla No.2 i jest to zbiór paru wątków i ...
-
Bardzo Chciałabym Wiedzieć Co to Za Piosenka[youtube.com] to jest taniec mażoretkowy, bardzo chcę wiedzić co to za piosenka. ...
-
Muzyka Z Filmikuczy ktoś zna muzykę z tego pliku wideo? [youtube.com]