-
POMOCY!!KOCHAM TEN UTWOR a NIE ZNAM NAZWY.POMOZE KTOS?POMOCY!KOCHAM TEN UTWOR A NIE ZNAM NAZWY.POMOZE KTOS??PROSZE [wrzuta.pl]
-
Utwór, Który Leci Na Początku Tego Wycinka.[youtube.com]
-
2 Piosenki :DJakie są tutyły tych piosenek: 1. nowa reklama Ery 2. nowa ramówka TVN ?????????????:face-smile:
-
Pilnie Potrzebny Tytuł I Wykonawca!Kawałek w załączniku.
-
Witam Wszystkichwie ktoś może jak sie nazywa piosenka z filmu boston public , która leci zawsze ...
-
Dakar 2009 Relacja Z EurosportuWitam, jakis czas temu była relacja z Dakaru na Eurosporcie ze świetna muzyką, tutaj są ...
-
Potrzebuję Tyluł Tego Urywka Lub Cała PiosenkęJak się nazywa ten utwór, albo dajcie mi cały ten utwór bardzo mi na tym ...
-
Rank 1 @ Viva Beach Party 2006Witam poszukuje tego wałka od ponad roku. Zagrał go Rank 1 pod koniec swego seta ...
-
ATB - Kawalek Z SetuWitam wszystkich. Oddam nerke a ten walek;). A pytanie moje czy ktos zna walek z ...
-
POMOZCIE CO TO ZA TYTUŁ PIOSENKI ??PROSZE PODAJCIE MI TYTUL TEJ PIOSENKI ALBO CHOCIAZ NAPISZCIE SLOWA JAKIE SA TAM SPIEWANE... OTO ...
-
Nie Typowe Zapytanie XD 4 Utwory1 a) wokal z tej piosenki b) jeśli podkład jest z innej to też jak można ...
-
Co to Za Piosenka Z Vivy?Otoz na vivie leci taka piosenka, troche starsza juz i puszczana jest dosyc rzadko. Wystepuje ...
-
Francuski I Trochę Angielski Dance, RapProszę o pomoc, tak leciała: Na początku jedno słowo "B@&%h", potem Dużo francuskiego jako refren ...
-
?Sorry za kiepskie nagranie (nagrywałam w solarium:D), ale może ktoś wyłapie i mi powie jaki ...
-
Zdesperowana - Pomocy!!!Kawałek ma dla mnie znaczenie sentymentalne, ale zupełnie nie mam pojęcia, kto go wykonuje ani ...
-
Balladazna ktoś zespół który grał ballade o nienarodzonym dziecku??
-
Piosenka Z RMFSłyszałem już kilka razy bardzo fajną piosenkę na RMF (dziasiaj po 14) Śpiewa ją kobieta. Na ...
-
MUZYKA Z FILMu KTORA SZUKAM JUZ 3 LATA PROSZE POMOZCIEMIANOWICIE CHODZI MI O PIOSENKE Z FILMU YAMAKASI A OTO LINK Z FRAGMENTEM GDZIE ONA ...
-
Reklama LagunyZnacie tytuł piosenki hmm... piosenką to ciężko nazwać... melodii z reklamy Laguny? Tą taką co koleś ...
-
Piosenka Z Radia Planetazna ktoś może tytuł tej piosenki --> [www15.zippyshare.com] ? z góry dzięki ;)
-
Poszukiwane żywe Lub Martwe - I&I :)Witam. Szukam płyt polskiego zespołu - można go nazwać dance:) - I & I. Jeżeli ktoś miałby ...
-
Dowody ZbrodniW dzisiejszym odcinku dowodów zbroni na samym końcu była piosenka , śpiewała ją taka babka... ...
-
Szukam piosenki z programu "Jaka to melodia"Szukam piosenki którą dziś śpiewała w "Jaka to melodia" ta taka Patrycja i była ubrana ...
-
Exclusive - Polsatposzukuje piosenki, którą usłyszałam w exclusive. kiedyś już mi się obiła o uszy. ale teraz ...