-
Częsta Piosenka Na Karaoke, Singstar Itp.... Lata 80/90W refrenie słychać tekst: "uuuu babe do you know that words, uuu babe do you.... ...
-
Reklama EryWitam ! Jeżeli ktoś ma albo wie jak się nazywa utwór z reklamy ery. Co wszyscy tańczą ...
-
Jaki Tytuł Tej Piosenki?jaką nazwę nosi tytuł piosenki która zajęła wczoraj w notowaniu rmf max 3 miejsce please ...
-
Candeluna?! I Try EverythingSzukam piosenki zasłyszanej z radia zet, śpiewa ja kobieta w radiu mówili że to jakaś ...
-
Co to Z Apiosenka Pomóżcie!!! Pilneza dużo nie wiem o niej leciała jako reklama gorącej 20 na eska dzisiaj o ...
-
Co to Za Piosenka? Proszę O Pomoc...Cześć. Mam problem, usłyszałem w radiu fajną piosenkę, ale niestety nie znam jej tytułu. Możecie mi ...
-
Muzyka Z Filmiku Na Youtube[youtube.com] Oglądałam ten film i leci tam bardzo fajna muzyczka wie ktoś może jak się nazywa? Z ...
-
Fajna Piosenka Ale Tytuł Jaki ?Już chyba z kilka miesiecy jej szukam na kazdym forum teraz sie staram to wpisywac ...
-
Piosenka House??WItam poszukuje piosenki, tylko ciezko bedzie to wytlumaczyc... pisoenke slyszalem w klubie, jest to piosenka ...
-
Muzykacisza...coza smutek
-
Make It Stop God...Witam! Poszukuję nazwy i wykonawcy piosenki rock/metal z której pamiętam tylko fragment tekstu niestety;/ "make it stop ...
-
Znacie Moze Te Dwa Utwory?[speedyshare.com] zna ktos tytuly tych dwoch utworow ???:face-crying:
-
ZIMOWE FERIE FIATA ^^Hej, czy zna ktos tytul piosenki z reklamy zimowych ferii fiata? Spadaja takie jakby platki ...
-
Wokalistka - Znana Ale Jej Nie PamiętamWitam! Jest sprawa, szukam wokalistki... ale nie pamiętam jej nazwiska, ani piosenek. Ogólnie jest ona ...
-
Piosenka Z Internetowej Prezentacji BMW Serii 3 Touring[bmw.pl] To jest lnik, pomocy! Co to za muzyka? Jaki wykonawca, jaki tytuł? PLS! Z góry dzięki ...
-
Piosenka Z Maxiora[maxior.pl]
-
Glam Rock Nuta RATUNKU! "BABY":face-crying:
-
Jak Się Nazywa Ta Piosenka??? Pomóżcie! Proszechodzi mi o pierwsza piosenke ktora leci pod tym linkiem, ale tylko pierwsza: [youtube.com] prosze, pomóżcie, bardzo ...
-
Serial CSI Z Wczoraj(22.01.wcxoraj ogladałem CSI na polsacie , i na samym poczatku filmu leciała fajna muzyczka przy ...
-
Co to Za Piosenka??? Pomóżcie! Plsjak nazywa sie piosenka ktora leci jako pierwsza w tym linku: [youtube.com] prosze, pomóżcie, bardzo mi na ...
-
Recenzja GTA IV Z Linkiem[pl.youtube.com] ...
-
Reklama TVNjak nazywa się ta piosenka która leci w reklamie TVN w której reklamują wszystkie programy ...
-
POMOCY!!! GLAM ROCK BŁAGAM WAS!!Poszukuję piosenki która usłyszałem w pubie. Leciała w szafy grającej.. była bardzo charakterystyczna.. lata 60 ...