-
Piosenka z radia lublin z dnia 18.05.12 ok godz.14:45Witam!!! Czy ktoś mógłby mi podać tytuł lub wykonawce tej piosenki?
-
prosze o identyfikacje utworu:) bo nakreca niesamowici[w110.wrzuta.pl]
-
Utwór włoski z charakterystycznym gwizdaniemPoczątek piosenki z charakterystycznym gwizdaniem.
-
PIOSENKAJAK NAZYWA SIE PIOSENKA LECACA NA POCZATKU NA TEJ STRONIE [klublevel.pl]
-
Poszukuję piosenek house granych w klubach 2011 2012Poszukuję piosenek house granych w klubach 2011 2012 Proszę o tyt.
-
Co to za piosenka ? Prosze o odpowiedźUtwór w załączniku.Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
-
Co to za piosenka? w radiuKtoś wie co to sa za piosenki ? 1 [hostuje.net] 2 [hostuje.net]
-
Nowe klubowe!Mam kilka innych do rozpoznania. Kawałki piosenek: [www64.zippyshare.com] [www64.zippyshare.com] [www64.zippyshare.com] [www64.zippyshare.com] [www59.zippyshare.com]
-
Mix z tego filmikuZna ktos ten mix co leci w tym filmiku? (bardzo mi przykro ale zamieszczanie treści ...
-
Utworek z linku[www32.zippyshare.com]
-
Piosenka z silownii prosze o pomocwitam mam pewien problem potrzebuje nazwy tej 1wszej piosenki :) Z gory dziekuje;D [www5.zippyshare.com] plik trzeba pobrac bo ...
-
Hiszpańska lub włoska piosenkaWitam. Szukam piosenki w której śpiewa jakiś facet i w refrenie jest chórek dzieci (śpiewają ...
-
Piosenka z YouTubeWitam, mam problem ... chce się dowiedzieć jak się nazywa pierwsza piosenka z tego filmu ...
-
Jaka to piosenka? Klub PomarańczaOstatnio w Radiu Planeta była audycja z Aleksandrowic, urodziny klubu Pomarańcza chyba? I grali tam ...
-
jaka to piosenka od 1:30?[youtube.com] od 1:30 pozdroo;))
-
Piosenka na czerwonym tle...Witam :) szukam szukam i nie moge znalesc:) wiem tylko ze teledysk wyglada tak; jest ...
-
Witam poszukuję piosenki z minuty 0:45:25[youtube.com] oto ten filmik proszę o podanie nazwy piosenki z minuty 45. Po prostu kocham ...
-
Muzyka z filmiku.Pomożecie?Znalazłem ostatnio filmik na YouTube z fajną muzyką. To jest remix. Ale jeśli znacie oryginalny ...
-
Karaibsko-Arabskie rytmy?Kawałek do odgadnięcia na dziś :D Kręci mnie to okropnie. Prawy-górny róg ekranu, odsłuch. [wowxl.net] Prawy-górny róg ...
-
poszukiwana polska balladaWitam, chodzi mi ta piosenka po głowie juz długi czas, dawno juz ja temu miałem ...
-
Proszę o tytułPotrzebuje nazwę piosenki z 1:19 dzięki ;) [youtube.com]
-
Na fali - Surf UpSiema. Co to za piosenka z 3:45? [youtube.com]
-
Nazwa nutyWitam. Poszukuję piosenki z oto tego filmiku : [youtube.com] Od 2.40 do 3.35 Z góry dzięki
-
pierwsza miłośćco o jest za piosenka a raczej melodia ktora pojawia sie gdy marysia oplakuje huberta, ...
-
reklama "mam talent" 2012Witam. W najnowszej reklamie zapowiadającej Mam Talent rok 2012, na samiutkim końcu pewien mężczyzna z ...