-
Tytul piosenkiWitam.Jaki jest tytul piosenki z tego filmiku? [m.youtube.com] Dzieki za pomoc.
-
STARA PIOSENKAŚPIEWA CZARNOSKÓRY W REFRENIE Z KOBIETĄ"ONA - I JUST ONE YOUR LIFE,BROKEN STREEIING..ON-TELL ME ADEWAY/TAKE ...
-
piosenka z filmikuOstatnio jak oglądałem jakiś filmik nieznanego mi pochodzenia leciała piosenka w tle. Spodobała mi się ...
-
Co to za kawałek ?[youtube.com]
-
Piosenka - Bój Wydziałow Kortowiada UWM Olsztyn 2012Uwaga mam prośbę... Przed Bojem Wydziałów w piątek na Kortowiadzie 2012 w Olsztynie leciała pewna piosenka. ...
-
Pomocy!!! to ważneMelodia która mnie, interesuje zaczyna się od 3:28. [youtube.com]
-
muzyka w tle gameplay'a z modyfikacji z gothicaWitam, najlepiej jeśli wyślę Was na owy filmik, w której nie znam muzyczki w tle ...
-
Co to za nutka ? ESKA TVWitam Jak się nazywa piosenka w której koleszko w okularach zaczyna tańczyć w pracy,wyrzucają go z ...
-
JLO Dance AgainWitam, Refren z tej piosenki (temat) niesłychanie przypomina mi motyw z jakiejś innej tylko właśnie nie ...
-
Nazwa piosenki z filmiku[youtube.com]
-
Teledysk o rudych...Siemka... Kiedyś przyszedł do mnie kolego i pokazywał teledysk w którym ludzie zabierali rudych (ludzi) i ...
-
Piosenki z filmiku[youtube.com] No więc szukam tytułów piosenek z tego filmiku, a dokładniej tych z minut: 2:13 2:43 2:58 3:10 3:37 4:19 Z góry dziękuję, ...
-
meczy i meczy a przypomniec sobie nie mogeostatnio slyszalam piosenke, spiewa ja kobieta, cos w stylu country-rock, z naciskiem na rock w ...
-
poszukuje piosenki z dzwiękami telefonu.szukam piosenki która kiedyś słyszałam (sama nie wiem gdzie) , słyszałam równiej jej remixy. zaczyna ...
-
Nova UkrainaTaki tytul podobno ma nutka...ale na YT nie znajduje tego czego szukam,kawalek jest dyskotekowy.
-
pamiętam tylko teledyskHej.W refrenie powtarzały się słowa "stay and..." teledysk przedstawiał kłótnie chłopaka i dziewczyny.Rozstają się,on pije,czeka ...
-
Muzyka z best of Robert De NiroJak się nazywa utwór który jest na początku tego filmiku: [youtube.com]
-
piosenka w tle[youtube.com] błagam, przypomnijcie mi tytuł kawałka w tle :D wiem, że to klasyk, ale nie mogę ...
-
Szukam piosenki z tekstem: bo przed nami, za nami...Witam, poszukuje piosenki z tekstem: bo przed nami, za nami już jest... jakoś tak to leciało. ...
-
Co to za utwór?Nie jest to muzyka współczesna a raczej jakiś klasyk należący do muzyki poważnej. Potrzebuje to ...
-
Piosenka z około roku 2003/2006-7Szukam pewnej piosenki baaardzo długo. Dzisiaj usłyszałam ją w radiu i mi się przypomniała. Pamiętam teledysk .. ...
-
SUPERB ENGINE ALLEGRO.PLNiestety filmik jak i sama muzyka nie jest najlepszej jakości. Wydaje mi się ,że piosenka ...
-
Witam, pytanie dość trudne :PWitam, poszukuję utworu z intra, z góry dziękuję ;d [youtube.com]
-
muza z yt[youtube.com]
-
Oryginał piosenkiJak sie nazywa oryginal tej piosenki ?? [czaiszto.pl]