-
Fajna nuta HH Polskipowiedz kim naprawde jestes olej reszte - gosciu tak spiewal na poczatku nutki prosze pomozcie ...
-
Jakie to piosenkiBardzo proszę o Pomoc ! link :[speedy.sh]
-
Piosenka Z Pierwszej Miłości - Piosenka Marysi I Pawłabłagam napiszcie tytuł piosenki śpiewanej przez Marysie i Pawła w BarBarianie. on grał na gitarze ...
-
kosmetyki!!!!!!!!!!!!Proszę kliknąć w ten link ;) Dzięki temu dostanę kosmetyki za darmo, wy też możecie ...
-
Piosenka ze stronyCo to za piosenka na tej stronie [djlargo.pl] po tym jak gosc mówi LARGO
-
Szukam pewnej piosenkiPiosenka ma w tekscie slowo "Superman" spiewa kobieta.
-
Co to za piosenka?[youtube.com] w 9:06 co to moze byc? mam to na koncu jezyka i nie moge sobie ...
-
pomóżcietak jak w temacie w piątek czyli 18 maja koło godziny 12.00 leciała niesamowita piosenka ...
-
Muzyka z Mam Talent[streemo.pl] Co za kawałek zaczyna się od 1.43? Z góry dzięki za pomoc
-
Poszukuje piosenkiPoszukuje utworu Michela Telo - AI SE EU TE PEGO w remixie . Remix bardzo ...
-
Proszę o pomocZaczyna się od 3:28... [youtube.com]
-
To dla mnie ważne filmik z youtube!!Kawałkiem którym jestem, zainteresowany zaczyna się od 3:29 [youtube.com]
-
Jakiś polski hip-hop?Hej, co to za utwór? Słyszałem go w radiu, nie pamiętam już, jakim... Z góry dzięki ...
-
Troche tego jest cz 6Jak zwykle Numer utworu - wykonwaca tytol . Szczegolnie zalezy mi na remixach
-
jak nazywa się ta piosenka proszę o tytuł i wykonawce?słabo trochę słychać więc ciężko troche z tesktem ale myślę że ktoś to zna??
-
Eska, czarno biały teledysk, jedna postać kolorowa.Witam, szukam utworu który wczoraj usłyszałem w esce, jak w tytule teledysk był niemalże czarno-biały, ...
-
Podajcie tytuł please ![pudelek.tv] co to za piosenka? na początku filmiku.
-
Nuta z wattsow linkCo to za nuta leci od 3.00 ? Wspaniały bit [video.eurosport.pl]
-
Poszukuje piosenki chyba hiszpańskawitam poszukuje piosenki głos bardzo podobny do wokalistki Inna szybka grana często w klubach w ...
-
CO JEST CREW WROCŁAW RYTM ULICY 2012[youtube.com] ZNA KTOŚ ????? PIERWSZA NUTA
-
Melodia na piszczałceSzukam nuty, wydaje mi się, że jest dość już stara. Ja ją pamiętam jak byłem mały, ...
-
piosenka trance/housemam tylko urywek. jest dosyc niewyrazny bo nagrywany dyktafonem i kolezanka cos mowi ale mam ...
-
O bójce na balu (?)Zupełnie nie pamiętam słów, być może było coś w stylu (everybody was shouting). Kawałek jest rockowy ...
-
Pierwsza PiosenkaWitam poszukuje tytuł piosenki która jest pierwsza [w541.wrzuta.pl] trwa ona do 1:06 ...