-
Znacie kawałki podobne do poniższego?donGURALesko - Betonowe Lasy Mokną [youtube.com] Chodzi mi o bit i podobny rytm, hm? Byłbym bardzo wdzięczny, ...
-
pomocy ważne!Prosze o rozpoznanie muzyki/melodii z tego otoz krotkiego filmu muzyka leci ta od 1s.-48s [youtube.com]
-
Zna ktos ? :DDD[youtube.com] Znacie, jak tak, to prosze o pomoc. :)
-
Piosenka z radia + plik MP3Byłam na wycieczce w Londynie i w takim jednym sklepie z pamiątkami była taka fajna ...
-
SKINS ZAPOWIEDZ 6 SEZONU[youtube.com] Zna ktos tytul piosenki z tej zapowiedzi. Bede bardzo wdzieczna
-
Piosenka ze zmierzchu.Która leciała, kiedy Bella skakała z klifu. (piosenka leciała także w ostatnim odcinku YCD w ...
-
muzyka ze zwiastunu popland!poszukuje muzyki ze zwiastunu nowego serialu mtv ;) moze ktos potrafi rozpoznac albo wie jaki to ...
-
Co to za tytuł ?Słuchałem dziś rano nie wiem o której godzinie vh1 i na 4 miejscu była piosenka ...
-
Piosenka Lata '80, Disco PoloWitam, poszukuje piosenki z lat '80, gatunek Disco Polo, jedyne to pamiętam to słowa z ...
-
Piosenka z Zumbynagrałam całą na zajęciach i mam nadzieję o pomoc;)
-
Szukam Nutki z YTSzukam tej nutki: [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku na youtube - jakiś hands up[youtube.com] Chodzi o tą pierwszą, a najlepiej jakbyście podali również i drugą która zaczyna się od ...
-
One Tree Hill[youtube.com] Co to za muzyka?? Dzięki za odp!
-
piosenka zaczyna się od organ, potem męski głosSzukam tytułu piosenki, która zaczyna się od organ, potem jest męski głos. To jakaś ballada ...
-
fajny klubowy kawalek[youtube.com]
-
fajny klubowy kawalek[youtube.com]
-
piosenka chłopak śpiewa ma czarne włosyWitam kto śpiewa piosenkę w Russian music box jest to chłopak dłuższe czarne ...
-
Piosenka z tła Just for laughs[youtube.com] Proszę o pomoc :)
-
Jaka to nazwa piosenki ?[youtube.com]
-
reminisce...[poszkole.pl] Co to za utwór?
-
nuta z radiaszukam piosenki która leci w radiu rmf maxx , chyba jest to nowa piosenka , ...
-
Piosenka z Zumbyproszę o pomoc. piosenka taka jakby rumbowa ale leciała na zajęciach z zumby, nagrałam prawie ...
-
Piosenka z wczorajszej audycji Radia GraKojarzy ktoś może tytuł i wykonawcę piosenki, która leciała wczoraj w Radiu Gra między 21.15 ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
Right nowostatnio w radio i na dyskotekach leci pisoenka gdzie kobieta po angielsku bardzo syzbko spiewa ...