-
pierwsza miłośćco o jest za piosenka a raczej melodia ktora pojawia sie gdy marysia oplakuje huberta, ...
-
reklama "mam talent" 2012Witam. W najnowszej reklamie zapowiadającej Mam Talent rok 2012, na samiutkim końcu pewien mężczyzna z ...
-
szukam piosenki ze slowami MUST BE THE MUSICszukam piosenki ktora leci na planecie poznan , ze słowami : must be the ...
-
na chomikuj.pl.moderntalkingfanco to za utwor leci na chomikuj pl.-moderntalkingfan jest ona super ten styl jak slucham ...
-
szukam nazwy utworu zaczyna się od 3:15[youtube.com]
-
Nieznane utwór, z radia. (Urywek)[www63.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka .??? stary dobry bitzaczyna sie od 1:01:50 min w secie bekera [www64.zippyshare.com]
-
EminemNie znam słów ale pamiętam teledysk 3 Gości, jeden w więzieniu, a jeden gra w domu ...
-
Lata 90 zobacz może znasz;-(Witam w latach 90 miałem na kasecie taką piosenkę leciała mniej więcej tak refren dont't ...
-
Szukam piosenki techno z filmu Wojna polsko ruska[youtube.com]
-
Jaka to piosenka.Z tego filmiku 0:00 - 0:24 ?
-
Piosenka z radia eska lub rmf fmWitam bardzo was proszę o pomoc w radiu eska lub rmf fm być może nawet ...
-
Utwór z linku[www32.zippyshare.com]
-
16. utwór w "top 50 ultimate rock icons" 18maj, ok. 13Witam wszystkich ;) dzisiaj oglądałem "Top 50 ultimate rock icons!" i nie znam tytułu 16-stej piosenki ...
-
Piosenka - techno ( Szukam nazwy )Szukam piosenki w refrenie leci dam dom parari dam dom paraii dam dom ... cos ...
-
Piosenka która leci na VivaWitam prosiłbym o podanie tytułu piosenki z tego linku : [www18.zippyshare.com] Na tej stronie można przesłuchać tą ...
-
Stara piosenkaSzukam piosenki jest ona zagraniczna nie pamietam ani tekstu a ni rytmu. Jest dość stara ...
-
Piosenka z Radio Planeta!Witam! Czy orientuje sie ktos z was jaki jest tytuł piosenki z radio planeta.. w refrenie ...
-
Jaka to piosenka?taaa co się zaczyna od 0:40!! [youtube.com]
-
piosenka z euro (tam gdzie było waka waka)nie wiem co to utwór wiem że m@&%#n ją śpiewa
-
Muzyka z filmiku na youtube[youtube.com]
-
Jak sie nazywa utwur, zaczynajacy sie w 9:18 minucie[youtube.com]
-
Swietna muzyka w tle zaczyna sie 9:20 KTO ZNA TYTUŁ???[youtube.com] Jesli ktos zna ten utwor to jest mistrzem, prosze o pomoc z waszej ...
-
Proszę pomóżcieszukam rockowego teledysku była tam dziewczyna skazana na krzesło elektryczne piosenka ...
-
Piosenka Z Reklamy 4fun.tvWITAM PILNIE POSZUKUJE NAZWY PIOSENKI Z REKLAMY 4FUN TV. REKLAMA JEST CHYBA HEINEKEN OPENER FESTIVAL , ...