-
Set z muzyką, do znalezienia nagrany fragmentSiema! Ostatnio nagrałem fragment muzki z jakiegoś setu, żaden program tego nie rozpoznaje, trochę słaba ...
-
Polski zespół Qvo Wadis z lat 80 tychczy można znależć gdzieś ich piosenki mieli sesję w tv wiem sto lat minęło ...
-
Proszę o pomoc w identyfikacjiNagranie znam ze słuchu z lat 85/86 i napewno będzie to gatunek Italo Disco. W ...
-
Poszukuję dwóch starych piosenek.Mogą pochodzić z lat 80 lub wczesnych 90, słyszałem je w połowie 90 i nie ...
-
Chyba hiszpańska...Może ktoś skojarzy ;) Piosenka chyba hiszpańska, przed refrenem dziecko (chłopiec chyba) wołał coś w ...
-
Teledysk w Puławach.W parku w Puławach sporadycznie są nagrywane teledyski. Jednym z zespołów, który taki nagrał jest ...
-
Jaki tytuł utworu?? Żadna aplikacja nie rozpoznaje tej piosenki.[coub.com] Oryginał to Kiss - I Was Made For Lovin' You I jaki to gatunek muzyki ??
-
Piosenka z reklamy auta[youtu.be] Bardzo proszę o pomoc co to za piosenka która przewija się przez cały filmik
-
Podobne muzyki[youtube.com] Poszukuję podobnych piosenek jak najwięcej która zaczyna się od 50 sekundy, chodzi o ciągły dźwięk ...
-
Jaka to może być piosenka?Kiedyś znalazłem płytę niebieską na niej było dokładnie 128 utworów, chyba na 17 utworze był ...
-
DJ GerUco to za utwór ?? Help!!!!!!! [youtu.be]
-
Piosenki z FilmikuWitam. Czy ktoś jest w stanie podać mi tytuły tych dwóch utworów z filmu? Z ...
-
Muzyka z filmiku.Witam, znalazlem bardzo fajny i budujacy filmik w internecie, oryginalnie dowiedzialem sie ze jest to ...
-
Jaki może być tytuł piosenki?Witam poszukuję tytułu piosenki do teledysku gdzie jest sobie dwoje staruszków jacyś Azjaci ona i ...
-
Co to za utwór ?Zna ktoś może wykonawce ?
-
Szukam piosenkiTeledysk zaczynał się od chłopaka który się budzi i jest ubrany w białą koszulkę a ...
-
Wykonawca i tytuł teledystkuWitam chciałem prosic o pomoc w zidetyfikowaniu 2 teledysków.Pierwszy teledysk był 3d o ...
-
Szybka piosenka z przygrywka na harmonijce w refrenieCześć , po głowie chodzi mi piosenka która śpiewa gościu, w terenie śpiewa dużo ...
-
Jak się nazywa ten utwór? Jest to marsz wojskowy.Z góry dziękuję za jego rozpoznanie. To bardzo trudne zadanie.
-
Szukam piosenki Prince'aWitam, jak wyżej szukam piosenki Prince'a jest w niej charakterystyczny bit kobiecych jęków w pętli.
-
co to za piosenkaPolska piosenka z lat 90 w refrenie były słowa Ele goodbye , było to chyba ...
-
piosenki z lat 90witam, szybka dance śpiewa facet refren 'zostaniesz zostaniesz tu zemną , zostaniesz zostaniesz ...
-
Miłość w rytmie discoWitam. Czy zna ktoś piosenkę, w której gość śpiewał w refrenie "na na na na" ...
-
pomocy oszaleje wazne !!!!piosenka zaczynała sie szumem morza a potem jakby cymbałeczki mega hausowy czilowy kawałek mistrzów ...
-