-
Szukam piosenkiHej, Szukam piosenki był to, tak mi się wydaje francuski rap rok gdzieś 2008-2010. Kiedyś znalazłem ...
-
Co to instrumentalny utwór?Chodzi o utwór w tle.
-
Czy ktos kojarzy ta piosenke ?Mam tylko urywek zgrany z radia moze ktos wie co to za nutka ?
-
Gang Olsena Daje dylaOd 42 minuty tego filmu leci piosenka (jest to moment, w którym "Stek" przywiózł Olsena ...
-
Tu fragment polskiej piosenki. Jakiej????Kto wykonuje i jaki tytuł?
-
Cover "Iść w stronę słońca" Kto wykonuje?Witajcie! Pytanie: Kto wykonuje TEN cover? [youtube.com] Pozdrawiam.
-
Chodzi o utwór instrumentalny...Tutaj jest piosenka "Hier Oben" grupy Puhdys. Pytam: może ktoś kojarzy utwór instrumentalny brzmiący niemal ...
-
energy 2000witam. poszukuję utworu z jednego z miksów energy. refren utworu zaczyna sie chyba od słów ...
-
Jak nazywa się piosenka, której melodię słychać na tym filmiku?Proszę o pomoc, piosenka jest raczej znana, ale nie mogę sobie przypomnieć nic po czym ...
-
afrykanska wioska ludzie z mocamiszukam piosenki gdzie w teledusku ludzie czarnoskórzy z mocami telekinezy itd uciekaja przed normalnymi w ...
-
Electro Z bombą na miniaturceSiemka. Pare miesiecy już szukam tej piosenki i wszystko na marne , w skrócie jest to ...
-
Muzyka w tle od 2:20 do 5:02Mam problem ze znalezieniem piosenki (od 2:20): [youtube.com] Z góry dzięki za pomoc :)
-
ID Utworu ( Znany wykonawca )ID Utworu ( Znany wykonawca )
-
Co to za piosenka ?Łatwe wiem... ale nie wiem, bo z angielskiego nie umiem nawet przeliterować :) Link: [streamable.com]
-
szukam piosenki z dziewczyną ubraną na czarno, grającą na skrzypcach (2018 Radio)Witajcie, w tamtym roku piosenka ta leciała kilka tygodni w radio (RMF, Eska) . W ...
-
Stara piosenka po ang. w klimacie podobnym do świątecznych kawałkówSłyszałam ją niewyraźnie w sklepie kilka dni temu.Wyłapałam o ile dobrze pamiętam słowa:"angel(s) in/on the ...
-
co to za piosenka?Hej, piosenka od wczoraj siedzi mi w głowie, gdzieś ja usłyszałam, pamiętam tylko bit piosenki, ...
-
Piosenka prawdopodobnie z lat 2000-2010 ala Michael JacksonWitam, od pewnego czasu chodzi mi po głowie jedna piosenka, której nie mogę za żadne ...
-
Piosenka z duetem i skrzypcamiKojarzę refren i kawałek po nim. W refrenie był duet mężczyzna i kobieta. 3 razy ...
-
Szukam Nazw nutek[youtube.com]
-
Szukam Nazw nutek[youtube.com]
-
Szukam dokladne nazwy tych utworówWitam jak w tytule z góry bardzo dziękuję [youtube.com]
-
Starsza piosenka z okolo 2000 + z czarnym mezczyznaPiosenka byla po angielsku W piosence był czarny mezczyna, jesli sie nie myle piosenka była o ...
-
Szukam piosenki, po teledysku a pamiętam go niewieleW teledysku głową ciemnoskórego mężczyzny kręci się w koło i śpiewa po angielsku, tego jestem ...