-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Piosenka z Faithless jako feat.Cześć wszystkim. Lata 90-te. CD z typu Bravo Hits, Dance Hits itp. Nie pamiętam. 95'? 96'? Może później. Pierwsza ...
-
Piosenka rok ok 2012, amerykański pop/rnbPamiętam niewiele- wykonanie przez dwóch afroamerykanow. W jednej scenie jeden zasypiać na stojąco i pada ...
-
Poszukuje tytułu piosneki (tengerenge)Poszukuje tytułu piosenki co śpiewa chłopak w okularkach chyba siedzi w pociągu na ziemi ...
-
znana piosenkaSzukam piosenki co spiewa jakas pani takim pretensjonalnym jakby piszczliwym głosem refenie i takie ,, ...
-
nutka z filmu YTtytul pierwszej nuty bym prosil :) [youtube.com]
-
Utwór instrumentalny do rozpoznaniaKto wykonuje, jaki tytuł? Roboczo plik nazwałem "lalka", bo słyszałem go na filmiku o lalkach. ...
-
Poszukuje wykonawcy i tytułu starej piosenki technoPiosenka z lat '90. Pamiętam jedynie animowany teledysk, w którym główną rolę odgrywał begający robot ...
-
poszukuje instrumental piosenkiTak jak w temacie znajdzie się instrumental tej piosenki? . Link do muzyki [youtube.com] ...
-
Piosenka Żona ZenkaSiema kojarzy ktos tytuł piosenki ? Oto fragment tekstu : ~"jest czas na naukę i ...
-
Szukam piosenki z eska TVDziś słyszałem piosenkę która już kiedyś słuchałem ale nie mogę skojarzyć.. zaczynała sie uma uma jee, ...
-
Naczelny Dowódca/General Commander - Co to za utwór?Poszukuję tytułu utworu z filmu Naczelny Dowódca/General Commander (Steven Seagal),utwór leci na samym początku filmu ...
-
Zna ktoś kawałek z 14min i 15 sekundy (zaczyna się)[youtube.com]
-
Na ringu boxerskiSzukam piosenki, starszej w której chłopak boję się z kobietą. Wydaje mi się, że chodzi ...
-
Tytuł utworu bym poprosiłKawałek jest z serialu Świat według Bundych All ze Stevem poszukują na mieście lalki ...
-
Co to za utwórKtoś wie co to za utwór?
-
Jak sie nazywa nowa piosenka Crime Investigation która zapowiada program :Opowiem Ci o zbrodni o 22.Piękna piosenka na Crime Investigation zapowiada program Opowiem Ci o zbrodni ,który leci o 22.00.Katarzyna ...
-
Kto jest wykonawcą?Piosenka z lat 90-tych,pamietam tylko refren "najpiękniejsze są wczesne poranki,rześki mróz spada na głowę, nietoperze ...
-
Co to za tytuł lub kto wykonuje ten utwór?Hej, to piosenka grająca w tle w jednym z filmików na Facebooku. Shazam jest bezradny. ...
-
Co to za piosenka z filmiku?Chodzi o pierwszy kawałek. Jedyne co udało mi się znaleźć to melodia jest jakby z ...
-
KlasykSiema pomóżcie mi. Co to za piosenka co leci w pierwszych sekundach jak gsp coś ...
-
Poszukuję teledysku z MTV z lat 90 - śpiewający ciemnoskóry pilot samolotuPoszukuję teledysku, ogladanego w latach 1995-1996 na którym czarnoskóry pilot siedział w kabinie samolotu i ...
-
zna ktos tytuł? chyba z 2014 roku[www77.zippyshare.com] kiedys nagrałem i mi sie przypomnialo to bylo z seta Dj Antex ...
-
Piosenka lata 90 - 2000Proszę o pomoc w odnalezieniu dawnej piosenki. Wydaje mi się że śpiewał to czarno skury ...
-
Smutna piosenkaWitam.Kilka miesięcy temu słyszałem piosenkę ale zapomniałem jej nazwy.Raczej była smutna.Teledysk był o tym że ...