-
Przeleje 50zl na konto osoby ktora znajdzie mi ta piosenke[youtube.com] slychac ja w tle w 7 sekundzie a pozniej w 1.23
-
PomocyCześć mam pytanie szukam piosenki jest to typowa stara muza techno jedyne co pamiętam to ...
-
Jaka to piosenka :(Mam pytanie Zna ktos moze tytuł piosenki w której gość wchodzi do pokoju siada w ...
-
Pierwsze 3 utwory, piwniczak prosi o pomocJest ktoś w stanie poratować biednego piwniczaka tytułami pierwszych 3 utworów z linku poniżej: [youtube.com]
-
Szukam teledyskuKiedyś oglądałem na YT teledysk, w którym był chłopiec ( chyba miał rude włosy ) ...
-
EkstraklasaWitam mam pytanie jak sie nazywa podkład muzyczny co leci podczas wywiadów w canale plus ...
-
Piosenka z teledysku:[youtube.com] ktoś wie co to za piosenka: Szukam po słowach hallelujah in the storm ale nic nie ...
-
W teledysku My Life Is Going On (Remix Burak Yeter)[youtube.com] Na poczatku jest krótka część (chyba) jakiegos utworu. On istnieje czy to jakis short zrobiony ...
-
Znana piosenkaWitam. Poszukuję tytułu dość znanej i starej piosenki. Śpiewa kobieta, piosenka jest dość szybka. Znam ...
-
Proszę o pomoc nazwa tych 2 piosenekMam tylko urywek moze ktos wie co to za nutki ?
-
Siema, mam problem ze znalezieniem utworu ze skrzypcami i pianineminteresuje mnie utwór z filmiku na yt twórcy Reżyser Życia; Emocje mają wzór [youtube.com] z ...
-
Co to za piosenka?Zaczyna się w 6:52 [youtu.be]
-
Jaki tytuł mają te dwie nuty ? HOUSE TECHNOZamieszczam mp3 w razie czego. Z góry dzieki za pomoc
-
Co to za nuty?Co to za utwory? Jest ktoś w stanie mi pomóc?
-
poszukuję muzyki z lat 2000-2010Śpiewa sobie mężczyzna przechodzi przez różne pokoje w których znajdowało się dużo telewizorów , a ...
-
Błagam pomózcie znalezc ten utwór na koncu tego filmuMaksymalny wyrok (1999) TV Time Served 1 godz. 34 min. Udostępnij Maksymalny wyrok to thriller ...
-
co to za bachatowy kawałek?Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest za utwór?
-
Może ktoś rozpozna, kosa nutka na głośniku plazmowy :PJak w tytule, proszę o rozpoznanie, sam nagrywalem ale lata temu i nie mam karty ...
-
Muzyka z wokalemSzczerze mówiąc, nie wiem jak bardziej to opisać. Jeśli ktoś nie zna tytułu, to może ...
-
Czy ktoś zna ten tytuł?Jest to raczej muzyka elektroniczna czy może tez pop, no nieważne - podejrzewam, że to ...
-
Pomocy!Cześć poszukuje piosenki z: [coub.com] Shazam, snapchat, ani google nic nie znajdują :| Bardzo prosze o pomoc.
-
7 metrow pod ziemiaMuzyka ktora gra w tle przez caly filmik z kanalu " 7 metrow ...
-
Szukam piosenki z MTVGarstka ludzi siedzi na posiedzeniu i aka anonimowi alkocholicy i jeden wychodzi na środek i ...
-
Piosenka o paleniu marihuanySzukam nutki o jaraniu ziola kojarze tylko teledysk ze w nim jarali i ze jarali ...
-
Co to za piosenka?Nagrane telefonem na dyskotece. Jakosc za slaba zeby shazam ja rozpoznal. Sorki za niecenzuralne slowa:P ...