-
Szukam piosenkiWitam.Szukam piosenki, utrzymanej w klimacie słowiańskim,w większości niezrozumiałym dla mnie tekście, leciała wczoraj w godzinach ...
-
stara rockowa (chyba) melodiazna ktos moze zkad pochodzi ta melodia 7:57 [youtu.be]
-
Zna ktoś te piosenkę?Może ktoś zna piosenkę. Zagraniczna , kobieta w białych spodniach (chyba) jedzie autem podjeżdża na ...
-
Jaka to piosenka. Wokalista śpiewa w kółko" Tyry, Ty, Ty"Tak jak w tytule pytania. Piosenka chyba z lat 90. Taki fusion, soul. Wokalista o ...
-
Witam, może ktoś rozpozna ten utwór ? Nagrany dawno temu ze stacji Radio MazowszeTak jak w temacie może ktoś kojarzy co to za utwór ?? Załączam kawałek nagrania ...
-
Wie może ktoś co to za piosenka?[youtube.com] 11:00- minuta w ,której jest załączona ta piosenka. Z góry dzięki za odpowiedzi!!!
-
Podobne do "Electric bass"Witam. Poszukuję znanego hitu disco/electro z lat m/w 2010 - 2013, o melodii podobnej do ...
-
Muzyka z zabawkiCześć! Mam wrażenie, że utwór istnieje w rzeczywistości. Proszę o rozpoznanie utworu z nagrania.
-
Szukam piosenki z załącznikaMam tylko urywek piosenki (załącznik) której poszukuje od jakiegoś czasu, lecz jeszcze jej nie znalazłem. ...
-
Szukam piosenki gdzie baba niszczy samochodNie pamietam dokładnie, ale w teledysku było, ze baba dala auto do kasacji i było ...
-
-
jak sie nazywa ta piosenkana poczatku spiewa jakas babka a potem to co slyszycie w refrenie
-
Francuska piosenkaWitam. Może zna ktoś tytuł tej piosenki. Oryginał chyba francuski.
-
Jakieś stare technoPiosenka ktora rozpoczyna sie w 3:50 [youtu.be] Shazzam nie daje rady, 3 razy inną piosenke wyszukał ...
-
szukam piosenkiWitam szukam pewnej piosenki ktora byla kiedys na plycie bravo hits. to byla przerobka Vivaldiego ...
-
Jak nazywa się piosenka z tego filmiku?Jak w temacie. Filmik w załączniku.
-
Teledysk! Dziewczyna uderza gitarą w dym ogniska! Piosenka z dzieciństwaPamiętam ten teledysk jak z wczoraj, a to było dawno temu. Było to połączenie nagrania ...
-
Sukam muzyki z Instagramowego Edita[instagram.com] Znalazłam przez przypadek. Shazam nic nie rozpoznaje, a autor też już nie pamięta co to ...
-
Muzyka z klipu[coub.com]
-
Szukam piosenki ze sklepu h&mW sklepie H&M 06.12 o godzinie 13.35 Leciała w miarę spokojna piosenka z której komplenie ...
-
Piosenka czy muzyka, często puszczana na meczach siatkówki.Załączam plik, słychać ją w tle
-
Eurodance 80s 90sGram piosenkę lecz nigdzie nie mogę znaleźć tytułu.
-
Muzyka z fragmentuSzukam piosenki podobnej do tej, którą grają na gitarze akustycznej, kojarzy ktoś? [youtu.be]
-
Nutka W Tle ?? KtoŚ CoŚ ??[youtube.com]
-
Radio RMF MAX - reklamaPytanie do osób kojarzących reklamę programu Max Story. Reklama pojawia się ostatnio na antenie RMF ...