-
Muzyka z YT - charakterystyczna i popularna gitaraCześć! Bardzo często trafiam na tę przyjemną spokojną gitarę w wielu filmikach. Niestety nigdy nikt ...
-
czy ktoś zna tą Turecka Nutkęczy ktoś zna tą Turecka Nutkę
-
Szukam piosenki z memówSzukam piosenki która zaczyna się w filmiku w 3:35 Z góry dziękuje! [youtu.be]
-
Piosenka z 13 DZIELNICACo to za tytuł piosenki? [youtu.be]
-
Muzyka w tle z serialu DiagnozaCzy ktoś wie co to za utwór w tle jest? [youtu.be]
-
Polka z Deutschlandu :)Jakoś w 2003r. miałam na kasecie (po babci :) ) składankę niemieckich, takich jakby biesiadnych, ...
-
Przerobiona piosenkaWitam serdcznie poszukuje pewnej przerobionej piosenki tak mi sie zreszta wydaje chodzi mi wlasnie o ...
-
Rosyjska/ukraińska piosenkaProszę o pomoc, co to za piosenka leci w tle posta tej dziewczyny na insta?? [instagram.com]
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki która jest w całym filmie proszę o odpowiedz [youtube.com]
-
Teledysk na YTWitam, Szukam piosenki której melodia siedzi mi w głowie a znam strzępki samego teledysku. Co do ...
-
Co to za piosenka?W refrenie kobieta śpewała OOŁ OOŁ OOŁ Puszczali 5-7 lat temu w radiu Eska. Z góry ...
-
Muzyka z gwizdaniem w refrenieWitam, szukam pewnej piosenki gdzie w refrenie pada jak dobrze pamietam my life is a ...
-
'uciekłem stąd szuka tu nikt przez trzy dni' czy jakoś tak.Jakoś tak leci ta piosenka, szukam jej.
-
Co to za piosenka?siema szukam muzy którą nagrałem na baletach ale za nic w świecie nie moge jej ...
-
Co to za piosenka?Piosenka z reklamy PZU [youtube.com]
-
Bit/instrumental z linkuWitam, wie ktoś co to za bit/instrumental? Z góry dziękuję za odpowiedź. [www59.zippyshare.com]
-
elektronikaSzukam starej piosenki coś w stylu Heads Will Roll (A-Trak Remix) - Yeah Yeah Yeahs ...
-
Sampel z piosenki Avi - vicky/louis villain - 43Witam szukam oryginalnej piosenki, z której jest wstawiony sampel ,,ąąą" w piosence link [youtu.be]
-
PiosenkaWitam Szukam piosenki z lat 90-tych. Parę osób jedzie samochodem (bodajże Latynosi choć nie koniecznie).Podają słowa ...
-
Tytuł piosenkiSzukam tytulu pionenki, w teledysku chlopak ( chyba w bialym podkoszulku) szedł tańcząc po ulicy, ...
-
Piosenka w tle skoków narciarskichCześć, szukam piosenki, która leci tutaj w tym momencie: [youtu.be] Nie będę pisał, że jest "nanananana", bo ...
-
Ey hey come in/Colin?Cześć, szukam rockowej piosenki śpiewanej przez mężczyznę, jeśli się nie mylę to w teledysku były ...
-
Czerwony teledyska, wokalistka podobna do Alicia KeysWitam, szukam piosenki ????Kawałek leciał na siłowni i jedynie co to zapamiętałem teledysk. Dziewczyna w ...
-
Pomocy RapWitam, kojarzy może ktos tytuł starego kawałka w którym dwóch ziomków siedzi i gra na ...
-
19 urodziny klubu EkwadorWitam,szukam kawałka z filmu od ok 4:18 [youtu.be]