-
Tytuł piosenki z seta 2003 rokWitam, będę dozgonnie wdzięczny jak ktoś wskaże tytuł utworu, który zaczyna sie mniej więcej ...
-
co to za muza?siema szukam muzy którą nagrałem na baletach ale za nic w świecie nie moge jej ...
-
Rosyjska (albo inna słowiańska) Piosenka z MTV HitsOstatnio na mtv hits kilka razy słyszałem piękną piosenkę w jakimś słowiańskim języku, na początku ...
-
pisenka z yt, hiphop amerykańskiCześć Szukam piosenki która trwa od 1:05 do 1:14 [youtube.com] Z góry dziękuję
-
jaka to melodiaSzukam autora / tytul [youtube.com]
-
Piosenka z tik tok, Deep house, houseProszę o tytuł. [vm.tiktok.com]
-
Co to za piosenkaMuzyka z pieknym solo na gitarze jak z lat 80 w tekscie bylo cos o ...
-
Polska piosenka z dzwoneczkami w refrenie, w klimacie indyjskimWitam! Poszukuje piosenki zasłyszanej w porannej audycji Wojciecha Manna w Trójce (2016, 2017 rok?). Wokalistka śpiewała ...
-
Piosenka do karaoke, Polska, żenski wokalOstatnio w klubie na karaoke słyszałem pewną piosenkę z żenskim wokalem. Pamiętam że jeden wers ...
-
Może ktoś zna tytuł kawałka z filmikuTak jak w tytule ;) [facebook.com]
-
programy NIE DA SIĘ UKRYĆ i GŁĘBIA OSTROŚCIwitam, czy ktoś kojarzy krótkie melodie z początku tych programów ...
-
jaka to piosenkagdy włączyłęm mecz cs go wyłączył mi się internet i włączyła się ta muzyka ...
-
Sample z Piosenki Laur - Sound Chimera[youtube.com] tutaj na 0:32 zaczyna się sample z jakiejś piosenki zna ktoś nazwe?
-
Jak się nazywa ta piosenka? PilneCzesc, dosc dawno, bo pare lat temu popularna byla pewna piosenka. Ostatni raz slyszalem ja ...
-
Co to za muzyka w intro?[youtu.be] 0:09
-
Poszukiwane 2 utwory z setaWitam serdecznie poszukuje 2 piosenek z tego seta czy ulepa nie wiem jak mogę to ...
-
tytuł lub jakieś info muzyki w czasie 6:03[youtube.com]
-
Co to za piękna melodia w tle?Jak nazywa się ta piękna melodia w tle tego filmiku? Shazzam nie rozpoznaje. [youtube.com]
-
Co to za utwór?Bardzo stary utwór o złej jakości jak słychać. Chciałbym rozpoznać wykonawcę i nazwę utworu. Pomożecie? :)
-
kto pomoże, co to za nuta 0:45-0:52co to za nuta 0:45-0:52
-
Teledysk z lat 1990-2000Szukam teledysku, piosenkę kojarzę jak bylem maly Wiem tylko tyle, żę Facet wiezie swoją kobietę ...
-
Jaki to mógł być utwór?Szukam tytułu utworu, który mógł lecieć w latach 00' w programach TV, może radio. Był ...
-
Jaki tytuł piosenki na filmikuWitam serdecznie ;-) Chciałem tytuł piosenki na tym filmiku idzie ona przez cały filmik.[youtube.com]
-
Pomocy oczy mi wypali od szukaniaSzukam starej piosenki coś w stylu Heads Will Roll (A-Trak Remix) - Yeah Yeah Yeahs ...
-
Mężczyzna, fortepian i cover disco poloWitam! Ostatnio słuchając "Polskiej stacji" leciała piosenka "Wirują światła" zespołu piękni i młodzi. Przypomniało mi ...