-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Szukam nazwy piosenki z filmiku z ytPoszukuję nazwy piosenki, która zaczyna się od 0:20. Link: [youtube.com]
-
Dwie piosenki technoDwie z trzynastu piosenek nagranych na płycie CD w 95 roku. Przez zły stan płyty ...
-
-
Teledysk z parą w basenieW teledysku siedzi sobie para w basenie, palą papierosa i śpiewają na zmianę. Śpiew jest ...
-
Teledysk z EskiHej, szukam nazwy piosenki, w ktorej w teledysku są dwie dziewczyny chodzące po plaży za ...
-
Proszę o pomoc[picuki.com] Jak nazywa się ta melodia, która leci na tej stronie?
-
Club Rotation/Techno Rotation (nagranie mp3)Męczy mnie kawałek, którego nie mogę znaleźć na starych płytach Club Rotation czy Techno Rotation Załączam ...
-
nazwa piosenki wykonawca cool girysunkowy teledysk ja ktoś ginie i zmienia się w anioła cool gi czy jakoś tak
-
kto piamietakto pamięta program o dwóch kolegach po podróżowali draga 66 po rożnych knajpach czerwonym cabrio ...
-
Piosenka Teledysk Lata 2000 2005W TELEDYSKU PACYNKI SCIAGAJĄ SIĘ PO JAKIMŚ TORZE W POISENEC PADA JESTEM LALKĄ W TRAKCIE ...
-
teledysk muzykakoniec lat 1990Teledysk koniec lat 90 Elektro . Na teledysku w teatrze dziewczyna jest uwieziona w dysku ...
-
-
-
pilna piosenka[facebook.com] zna ktoś ta piosenke licze na pomoc
-
-
co to za utwor?co to za melodia?
-
teledysk z lat 70 w stylu "Gangu Olsena"Cześć. Niedawno na kanale 4Fun Gold widziałem taki zabawny teledysk, zapewne z lat 70 przypominający ...
-
Poszukuje tytułów piosenek (nagranie mp3) Techno/ Muzyka Elektroniczna z lat 90 lub 2000Dwie piosenki (nagrania mp3 poniżej) prawdopodobnie z 1995 roku. Pochodzą z playlisty ze starej płyty ...
-
jakaś wyspa 2005 2008w teledysku na jakiejś wyspie przy basenie śpiewa gościu i jest pełno dziewczyn o jakimś ...
-
Urodziny opętanego chłopcaPoszukuję piosenki: - chyba z okolic 2000 roku ale mogę się znacznie mylić - zespół młodych mężczyzn, ...
-
Pomocy co to za kawałekHej. Szukam tytułu piosenki trance. Śpiewa go kobieta i w refrenie powtarza w kółko Forever ...
-
Z yt[m.youtube.com] Od 3.05-3.12
-
Klinika bez tajemnic dr Ambroziak czołówkaCzy ktos wie jak nazywa się piosenka z czołówki programu ,,Klinika bez tajemnic" link: [facebook.com]