-
Żeby nie pytali - Fragment tekstuWitam. Dzisiaj poszukuje utworu, który zasłyszałem w jednej z Warszawskich kawiarni. Jedyne co z niego pamietam, ...
-
Co to za nuta?Scooter ?
-
Spokojna piosenka z H&MWitam trudno mi ocenić szczegóły ale szukam piosenki którą usłyszałam w h&mie śpiewa ją mężczyzna ...
-
Piosenka z Mam TalentPotrzebuje nazwy piosenki która leci w mam talent na początku, kiedy wchodzi 3 jury z ...
-
Rosyjska piosenka/link i słowaSzukam piosenki, która była używana jako soundtrack podczas Sochi 2014. Grana na pianinie. "...адин и авадно ...
-
Siemanko, pomożecie? :)Witam, mam problem, molibyście mi podać nazwe tej nutki z filmiku? [youtube.com] z góry dzięki :)
-
Co to za nutka na początku ?[youtube.com]
-
Poszukuje Piosenki z Filmiku Minuta 3:30[youtu.be]
-
Czy możecie mi pomóc? Szukam tytułów i wykonawców[w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] [w104.wrzuta.pl] bardzo będę wdzięczna za podanie tytułów i wszystkich wykonawców Wiem,że możecie mi pomóc Bardzo o to proszę ...
-
szukam piosenki. w teledysku rozbity samolotCześć, szukam piosenki. W teledysku był rozbity samolot. Mężczyzna który śpiewał (chyba czarnoskóry) przedzierał się przez ...
-
Muzyczka z filmiku :)Hej,czy ktoś mógłby pomóc rozpoznać utworek grany od 4:00? [youtube.com] (Obejrzyj w serwisie YT)
-
błagam pomocy!teledysk o dwójce ludzi liczono ich pocałunki, stracone chwile, nawet rozbite jajka itp, liczby i ...
-
Tytuł piosenki z filmu na yt[youtube.com]
-
Co to za piosenka???[youtube.com] Od 1:04 (pierwszy zaczyna bass)
-
co to za nuta[youtube.com]
-
https://www.youtube.com/watch?v=YHza0VeBr6I utworynie znam tych utworów bardzo proszę o tytuły [youtube.com]
-
Jaki jest dokładny tytuł tej piosenki ?Witam, poszukuję dokładnego tytułu tej piosenki, a raczej remixu Last Christmas z wycinku mojego autorstwa. ...
-
Stary trance[www6.zippyshare.com] chodz o utwór który zaczyna sie od 49.59
-
Saksofon/ trąbka VOX FMWczoraj (17.12.2014r.) około godziny 19:20-25 leciała piosenka, którą śpiewał mężczyzna i w tle był ...
-
piosenka rap z syrenami w tyleposzukuję piosenki w tle której słychać syreny policyjne. kiedyś to słyszałem u kolegi w aucie, ...
-
mixPotrzebuje piosenki ktora jest w momencie 5:34 [youtube.com]
-
Czy zna ktoś podkład do tego utworu ?[youtube.com]
-
Szukam muzyki[youtube.com]
-
Tytuł muzyki z reklamy Zywca ZdrójGdyby ktoś znał tytuł tego utworu to proszę o napisanie [youtube.com]
-
Piosenka na trąbce/saksofonie RADIO VOX FMWitam. Ostatnimi czasy w radio VOX FM pojawia się piosenka ( bez słów ) grana ...