-
piosenka pop 2013-2014szukam dosc nowej piosenki pop (pewnie 2013/2014) w ktorej wokalistka tak mocno spiewa: ooooo-ooooo-ooooo (po ...
-
Szukam tytuły muzyka klubowaWitam. Ostatnio byłem na imprezie i usłyszałem kawałek u Dj'a nie pamiętam czy to był ...
-
Utwory podobne do DJ Fresh VS Jay Fay Feat. Ms DynamitHEj wszystkim poszukuje takich utworow w takim nietypowym ale mega zakręconym stylu DJ Fresh VS ...
-
Piosenka bez słów[camwithher.tv]
-
Piosenka z dobrym bitemSzukam piosenki, która była dość często grana na przełomie stycznia i lutego. W teledysku jakieś auto ...
-
jedna z piosenek summer of hazeHej! poszukuję jednej z piosenek summer of haze To co jest w tym teledysku od ...
-
Co to za utwórCo to za utwór, który leci w tle? [youtube.com]
-
Piosenka z introSiema. Chciałbym aby ktoś napisał mi tytuł piosenki w tym intrze: [youtube.com] podejrzewam ze to linkin ...
-
szukam teledyskuszukam teledysku jakiegoś zespołu rockowego albo pojedynczego artysty z tego okresu, w którym gitarzysta, ubrany ...
-
Pomocy! Znana piosenka...Poszukuję dosc znanej piosenki, ktora uslyszalam jakis czas temu w radio. Wydaje mi się, ze ...
-
Piosenka z filmu youtube.comWitam,szukam piosenki z tego oto filmu: [youtube.com] Z góry dziękuje!
-
Co to za kawałek z seta od minuty 10:40[soundcloud.com] Kawałek trwa od 10:40 ;) Dzieki i pozdrawiam
-
Nieznany utwór z lat 70' / 80' / 90'Piosenka, którą nagrał kiedyś ktoś z mojej rodziny na starej kasecie magnetofonowej, więc lepszej jakości ...
-
Utwór fortepianowy z radiaWitam- poszukuję tytułu utworu instrumentalnego który towarzyszy mi od lat 80-tych. Często słyszałem go w ...
-
Co to za piosenka?Wcześniej zadawałem już to pytanie ale nie dostałem żadnej odpowiedzi [rozpoznajemy.pl] Wszystko jest we wcześniejszym pytaniu ...
-
Jak nazywa się nuta z outraJak nazywa się nuta z 04:25 [youtube.com]
-
Co to za nutka (Angliska) ?Siema Ziomeczki :) Powiedźcie mi co to za nutka. Sorry za jakość ;/ :/ pozdro ! ...
-
nuta od samego początku[youtube.com]
-
Hardstyle z filmiku JumpStyle.Zna ktoś tą nutkę? [youtube.com]
-
Piosenka z YTMało wiem o tej piosence. Wiem, tylko że na yt na jest ta muzyka. Nie ...
-
GTA[youtube.com] co to za nutka ?:)
-
super piosenka w tle filmiku sportowego[youtube.com] Ktoś z was kojarzy? Chodzi mi po głowie a nie wiem co ...
-
Piosenka z nagimi kobietami z maskami królikówpamietam tylko teledysk , pisoenka w jezyku angileskim, mężczyzna z brodą miał kulę w ręku ...
-
Poszukuję piosenkiNa teledysku facet podjeżdża pod dom jakiejś dziewczyny autem, tak jakby mieli romans po czym ...
-
Co to za nuta?Co to za nuta a dokładnie jak się nazywa orginał jej [youtu.be]