-
Szukam utworu po teledyskuMęczy mnie od jakiegoś czasu zagubienie jednego utworu. Jeśli ktoś coś kojarzy podobnego do opisu ...
-
Kojarzy ktoś ?Nie pamiętam nazwy tej piosenki ale w teledysku byli tacy kolesie z pejsami w czarnych ...
-
Co to jest ?Siemka poszukuje nazwy tej nutki wie ktoś > [www49.zippyshare.com]
-
z yt[youtube.com] 1;34
-
POMOZCIE ZNALEZC PROSZE PIOSENKEsiemka, znacie moze jakies piosenki w ktorych spiewa mezczyzna ze slowami I LIKE WHAT YOU ...
-
Muzyka z pierwszej miłości odcinek 2001kiedy patrycja całowała sie z dominikiem? Napisze ktoś kochany?
-
Kiesza i Giant in my heart a piosenka z lat 80./90.Poszukuję piosenki, którą nie raz słyszałam w radio, i wydaje się być klasykiem (kojarzy mi ...
-
Utwór świateczny ang. męski głos-poważny muzyka wesołaDosyć stary kawałek na święta często leci w radio. Mam go na końcu języka i ...
-
piosenkaPiosenka która leciała w radiu rmf fm 19.12.2014 roku między godziną 18 a 21. Piosenka ...
-
Jaki jest tytuł filmu?Mam mało danych. Wiem tylko, że to komedia romantyczna. Nie wiem kto grał w tym ...
-
co to za tytul piosenki w tle????[facebook.com]
-
Piosenka zaczyna się od o o oł o o ołOstatnio w szkole dziewczyny słuchały takiej piosenki i od 2 dni szukam tytułu. Zaczyna się ...
-
nie znam tytułu :(poszukuję tej oto piosenki z tego tumblra - [linia-horyzontu.tumblr.com] , bardzo mi zależy i już ...
-
Nuta z filmiku YT.[youtube.com] od 9;40.
-
Utwór z lat 50-60?Witam. Tym razem poszukuję utworu dość starego. Z tego co można wywnioskować po jakości dźwięku, a także ...
-
muzyka z tumblr :)[ru-eful.tumblr.com]
-
tytuł muzykikochani czy ktoś wie jaki tytul ma muzyka z odcinka 2001 pierwszej milosci kiedy patrycja ...
-
Jak się nazywa ten obiekt cmentarny?Nie, to nie jest katolicki cmentarz.
-
Lil WayneSzukam piosenki Lil Wayne (ew Lil na feacie), w której w teledysku, nocą stał z ...
-
Piosenka stara z PRLu, wesoła, "kocham Cię jak..."W tekście wiele razy powtarza się "kocham Cię jak.." i są różne dokończenia. Wesoła piosenka ...
-
Jaka to piosenka ?Końcowa piosenka z serialu Mòj kumpel Duch . Bardzo mina niej zależy .
-
Pomóżcie, proszę.[youtube.com] nutka z intra
-
z filmiku na YT[youtube.com]
-
Ruska piosneka z okolic roku 2000 PILNEWitam, szukam ruskiej piosenki, która chodzi mi po głowie od dłuższego czasu; z refrenu pamiętam ...
-
jaka piosenka leci w tle??witam jaka piosenka leci w tle teledysku?? [youtube.com]