-
Eljot-Przyjaciele - jaka oryginalna ścieżka?Wczoraj słyszałem oryginalne wydanie tej piosenki, do której Eljot podstawił swój tekst, piosenka była po ...
-
Jak się nazywa to nagranie?[patrz.pl]
-
Tytuł piosenkiHej :) wiecie moze co to za piosenka, która ma melodie blurred lines ale inny ...
-
Gdzie została użyta melodia z 0:57[youtube.com] Szukam innego utworu z tym co jest w 0:57 Kojarzę, ale nie mogę sobie przypomnieć :( W ...
-
Piosenki Z Sklepu BERSHKAHEJ ostatnio nagrałem kilka piosenek w sklepie BERSHKA Prosił bym bardzo o tytuły... :face-smile: Najlepiej ustawić głośność ...
-
?Francuski rap?[youtube.com] Co to za utwór od 0:04 - 0:21 ?
-
zna ktos piosenke z tego filmiku? :) bardzo prosze[youtube.com]
-
co to za piosenka 5:58?[youtu.be]
-
Co to za bit/piosenka/kawałek? Chodzi o podkładKojarzy ktoś? [soundcloud.com]
-
Co to za drop ;)[www5.zippyshare.com] [www5.zippyshare.com] [www5.zippyshare.com] najbardziej mi zależy na ostatniej ;p
-
co to za muzyczka? :) dubstep / electro..co to za muzyczka? :) dubstep / electro, dzieki za pomoc! [www69.zippyshare.com]
-
Piosenka z eski "cookie"witam w esce ostatnio często grają piosenke w texscie powtarzają "cookie" co to za kawałek
-
piosenka z lat 80-90poszukuje piosenki w ktorej teledysk zawiera osobe-mezczyzna ubrana w czarny stroj z naszywkami blyszczacymi jak ...
-
Somebody dance with me - co to za wersja?Chodzi mi o to, co tutaj leci: [instagram.com] Co to za wersja tej piosenki?
-
Tytuł sławnej piosenkiCześć. Mam dla was zagadkę. Ostatnio usłyszałem w jakimś radiu piosenkę, którą śpiewała kobieta. Jedyne ...
-
Kto to śpiewa?w momencie 20.30 min? [youtube.com]
-
CO TO ZA PIOSENKA! BEST NA IMPREZĘ!JAKI TYTUŁ MA PIOSENKA LECĄCA DO 1:25 [facebook.com]
-
Muzyka (chyba) z piratów z karaibów?Witam! Prosiłbym o tytuł kawałka z tego filmiku na YT [youtube.com] Moment o który chodzi to ...
-
Jak sie to nazywa,ewentualnie link[facebook.com] Najprawdopodobniej to 50cent
-
Piosenka z ytWitam, wie ktos moze co to za piosenka [youtube.com]
-
Piosenka z MTV RocksPoszukuję piosenki, która od czasu do czasu pojawia się na mtv rocks. Niestety nie znam ani ...
-
Fragment melodii[youtube.com] Co to za melodia fragment zaczyna się od 4:30-4:35
-
Microsoft Productivity Future Vision - MuzykaWitam, czy zna ktoś tytuł muzyki z tego filmiku? [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku Ducati - moze być podobnaWitam Poszukuję muzyki z filmiku Ducati, słyszałem też jej krótki fragment w odcinku specjalnym IT Crowd ...
-