-
Co to za nuta?Jak w temacie. [youtube.com]
-
Jak sie nazywa ta piosenka?Cześć wiem że to może być trudne ale możesz ktoś wie co to za piosenka? ...
-
Utwor lat 80tych z radiaPoszukuje bardzo długo piosenki na mój gust z lat 80tych, gdzies jeszcze 4 lata temu ...
-
Hej, wie ktoś jak nazywa się ta piosenka? :)Próbowałam wpisywać słowa w google, ale nic nie znalazło, ktoś pomoże? [www62.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka?Co ta nutka remix
-
Muzyka w tle z filmie na ytJak nazywa się ta muzyka w tle [youtube.com]
-
Ostatnia nuta prosze o tytlu :)[facebook.com]
-
youtube[youtube.com] 00:00-1:10
-
Jaka piosenka w reklamie samochodu?Witam, Problem jest o tyle skomplikowany, że nie pamietam jaki to samochód reklamowali (jakiś ekskluzywny). Kilka ...
-
Muzyka z filmiku[youtube.com] Od 0:55
-
jak nazywa się ta nutka w tle? HELP[youtube.com]
-
jak się nazywają te piosenki?Jak się naywają 4 pierwsze piosenki z tego filmiku, podam link : [youtube.com] proszę o pomoc, ...
-
we play hard? pomóżcie odnaleźć :)witam serdecznie wszystkich użytkowników! [www71.zippyshare.com] w linku znajduje się nagranie piosenki, którą usłyszałem przedwczoraj jedząc w restauracji. ...
-
Proszę o tytuł piosenkiProszę o tytuł piosenki z filmiku [vimeo.com]
-
Piosenka z Ukrytego polskiego mixu[youtube.com] co to za piosenka w 9:00
-
teledysk berlinwitam szukam tytulu teledysku z lat 2000-2001 a moze starszy,jest na nim pokazany berlin i ...
-
Szukam polskiej wersji tejże piosenki[youtube.com] to jest nutka śpiewana w j. niemiecki, ale słyszałem kilka razy jej odpowiednik w j. ...
-
co to za piosenka?[www13.zippyshare.com]
-
Czy zna ktoś ten utwór który leci od 46:26?[youtube.com]
-
Co to za gatunek muzycznyWItam. Nie mogę znaleźć informacji na temat tej nutki konkretnie co to za gatunek muzyczny ...
-
Muzyka z ,,Teoria Wszystkiego"[m.youtube.com] Dokładnie słychać 0.52 do 1.20
-
Przechwycona muzyka - Tytuł?[uploadmusic.org] Tutaj zauploadowałem bardzo prowizorycznie przechwycony kawałek, z zakłóceniami i wszystkim złym. Czy ktoś zna jego ...
-
Poszukiwania piosenki...Poszukuję piosenki. Jej znaki szczególne cechy, to : -Kobieta i mężczyzna w basenie/wannie -Kobieta w różowych dużych ...
-
Muzyka z filmu ''Postrach nocy''zaczyna się w 61:30 oto link do filmu : [cda.pl] z góry dziękuję za odpowiedź ...